I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Det kan lyde hokus-pokus

… med al vores snak om månen hele tiden. Men faktisk er denne månesnak langt mere rationel end den måske lyder, så derfor tager jeg den gerne igen. I morgen er det nemlig fuldmåne og en virkelig god anledning til at tage dig lidt af dig selv.

For efter en årrække med et skønhedsfokus, der har drejet sig om rynker, rutiner og resultater er vi igen begyndt at søge magien i skønhedsverdenen og alt, hvad den (også) byder på af velvære, ro og feel good. Det er den del, jeg holder allermest af.

Og egentlig er der intet nyt i det. Månen har altid haft en mystisk og mytisk tiltrækningskraft på os. Månens faser hævdes at have indflydelse på mange ting i og omkring os. Biodynamiske haver bliver plantet og passet efter månen og kvinders cyklus hævdes ofte at være månebestemt. Sågar siger nogle, at månen har indflydelse på hvornår og hvordan vores hår gror (den havde også indflydelse på min fødsel – jeg fødte i fuldmåne, og min søn vågner stadig om natten, når fuldmånen regerer).

Fuldmåne-ceremonier er en spirende trend, og det er produkter med referencer til månen også. Vi taler alt lige fra neglelakker i månefarver til månebade, som dét vi har sat på hylden hos os (det er virkelig fint, hvis du spørger mig, så brug 2 minutter på at læse her, hvis du ikke allerede kender det).

Og notér dig dette: Ifølge eksperter er denne slags ritualer mere rationelle end de måske umiddelbart lyder. Psykologer har påpeget at de kan være yderst effektive til at reducere stress og angst, opbygge selvtillid og hjælpe til at ændre uhensigtsmæssige tankemønstre.

Allermest handler det om at tage lidt tid ud til sig selv, stoppe op et øjeblik og lige kigge lidt på, hvor man er og om det er det rigtige sted at være.

PS: Og ja, hvis du er en af dem, der, ligesom os, lige lægger vores ansigtsruller i vindueskarmen ved fuldmåne, så er det altså i morgen, du skal gøre det. Det hævdes at charge stenene og hvem vil ikke gerne have en hud med lidt måneskær

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...