I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Konkurrencer

Wauw!

Wauw. Tusind tak for alle jeres fine/interessante/udfordrende/skønne spørgsmål nedenfor. Jeg glæder mig vildt til at besvare dem efter bedste evne. Det bliver meget snart (du kan stadig nå at stille dit spørgsmål i indlægget nedenfor – gør det endelig inden 1. november, hvis du vil være med i konkurrencen om en Vintner’s Daughter). Og kig endelig ned forbi skønhedspavillonen i Kongens Have, hvor jeg er på pinden igen efter efterårsferien. Åbningstider er onsdag, torsdag og fredag fra 11-17 og jeg kan afsløre, at vi har nye varer på hylderne dernede. Måske kan I gætte det, hvis jeg nævner, at de – blandt andet – tæller min ultimative yndlingsblush (jo jo, det er den, der får dig til at se ud som om du har siddet på en fortovscafé ved Rivieraen og nydt et glas rosé). Jeg skal nok fortælle meget mere, og selvfølgelig også få det hele lagt ind i online-shoppen til jer, der ikke lige måtte have adgang til Kongens Have. Stay tuned.

Du kunne også være interesseret i...

12 Kommentarer

 • Svar
  Cecilia
  25. oktober 2017 kl. 20:13

  Kjær Weis? Åhh, håber! 🙏❤️🙂

 • Svar
  Astrid J
  25. oktober 2017 kl. 22:18

  Glæder mig!

 • Svar
  Joan Østergaard
  26. oktober 2017 kl. 07:40

  Ej jeg kan lige nå et spørgsmål mere, noget jeg faktisk har tænkt en del over.
  Har din mor samme flotte faste hud som dig, eller er det alt arbejdet du har lagt i din hud, der gør udslaget?🙈
  Min mor har aldrig haft en hudpleje rutine, aldrig brugt solcreme og hun ryger, men i en alder af 58, har hun overraskende få rynker, så jeg håber at jeg med hendes gener og min rutine, kan udskyde rynkerne længe endnu.😍🤞🏼

 • Svar
  Helle Bo
  26. oktober 2017 kl. 12:08

  Jeg lever med rynkerne,- som jo er kønnest, når man smiler – og det er da dejligt ansporende for humøret, men fastheden og gløden…. Hvad er det dog, der skal til? Har gode rutiner med fugt, fugt, fugt … har altid haft tør og sensibel hud, men kan sagtens se, at begge dele bliver mere udtalt, nu hvor jeg er +50,- så hvad er der at gøre?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  26. oktober 2017 kl. 12:14

  Præcis, Cecilia. Jeg har taget et par af mine yndlingsprodukter ind fra Kjær Weis, og udover cremeblushen, som i min optik er den bedste der findes, har jeg også lavet den fineste palette med mine ultimative favoritter. Man skal vinde i Lotto for at købe den, men den er så fin fin og nogle skal jo vinde i Lotto;)

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Cecilia
  26. oktober 2017 kl. 21:21

  Åhh, det lyder helt fantastisk! Glæder mig!

 • Svar
  Pernille Larsen
  26. oktober 2017 kl. 22:00

  Det må næsten være Sun Touched 🙂

 • Svar
  Iris
  30. oktober 2017 kl. 12:39

  Kære Charlotte. Jeg var forbi din skønne skønne Pavillon i sidste uge. Jeg var så heldig at blive introduceret til Kjær Weiss’ super lækre creme blush “Sun Touched” som jeg absolut måtte have. Bruger den nu hver dag og den er virkelig flot og giver en flot glød og friskhed til ansigtet. Super, at den kan købes separat, for jeg havde ikke lige behov for de andre produkter i paletten. Paletten er ellers også virkelig fin og nogle skønne farver, så den vil jeg overveje, når jeg løber tør for produkterne.
  Mit spørgsmål til dig er – hvornår og hvordan blev du interesseret i skønhed og vidste, at det var den vej, du skulle gå?
  Hilsen Iris

 • Svar
  Pernille S.
  1. november 2017 kl. 03:16

  Er lidt (for ikke at sige meget) forvirret, når det handler om cremeblush contra pudder blush. Er den cremede version bedst til tør, måske ældre hud? Kh Pernille

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  1. november 2017 kl. 09:19

  Præcis, Pernille;) Min absolutte blush-favorit;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  1. november 2017 kl. 09:21

  Kære Iris,

  Hvor dejligt at høre – og ja, den giver bare den fineste, naturlige glød til huden. Jeg er så glad for at høre, at den faldt i smag;)

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  1. november 2017 kl. 09:26

  Kære Pernille,

  Det kan jeg godt forstå. I min optik er det meget en smagssag, hvad man kan lide. Jeg elsker cremeblush, fordi det, for mig, er superlet at håndtere (du dupper bare på, hvor du vil have den) og fordi jeg synes, at det lettere bliver en naturlig – organisk – del af din hud, hvorimod en pudderblush godt kan ligge sådan lidt ‘ovenpå huden’.

  Der er nogle gamle makeupregler, der siger, at pudder skal på pudder, og creme på creme – altså at bruger du pudder på huden, er en pudderblush det bedste, mens bruger du foundation, er det cremeblush. Det synes jeg nu personligt er lidt gammeldags. Man kan sagtens blande teksturerne.

  Når det er sagt, så er cremeblush absolut også bedre til en tør hud, da pudder jo er tørt og en smule sugende i sig selv.

  Hjælper det dig lidt på vej?

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar