I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Hvad vil du vide om mig? (og vind en Vintner’s Daughter)

Jeg har en skønhedsbrevkasse i magasinet SKØN. Måske har du fulgt med, for her stiller SKØNs læsere mig alskens skønhedsspørgsmål, som jeg forsøger at besvare efter bedste evne. Og mens jeg ikke havde noget til overs for ‘brevkasser’, da jeg sad som redaktør på nogle af landets førende modemagasiner (hey, var det ikke mest et gammelt levn i ugebladene), så er det i dag ét af mine yndlingsskriverier. For jeg elsker at høre fra jer. At få ægte, vedkommende spørgsmål, der holder mig på jorden og ikke kun oppe i en fluffy sky af velduftende noter og røde læbestifter. Så her er en invitation til jer. Stil mig alle de spørgsmål, som I godt kunne tænke jer svar på fra mig. Det kan være skønhedsspørgsmål (hvorfor en brødrister er et vigtigt skønhedsredskab, hvordan man får den ultimative røde læbestiftfarve, eller hvad det egentlig er med den Vintner’s Daughter ansigtsolie). Det kan være karrierespørgsmål (hvordan jeg er endt, hvor jeg er, hvad der i øvrigt på ingen måde var planlagt, men måske alligevel lå i kortene og hvorfor jeg ventede syv år på at Kulturministeriet tildelte mig den lille pavillon i Kongens Have). Det kan være mere personlige spørgsmål (hvordan jeg undgik at blive sindssyg af ikke at sove, overhovedet, de første to år af min søns liv, hvad der gør mig bange/glad/kreativ/udfordret/holder mig til ilden). Eller noget helt andet, du kunne tænke dig at vide. Skyd løs i kommentarerne her nedenfor. Så lover jeg at forsøge at besvare så godt jeg kan i den kommende tid. Jeg glæder mig og håber at I har lyst til at være med.

Fik jeg sagt, at jeg trækker lod om en Vintner’s Daughter (den har netop vundet to af de mest prestigefulde skønhedspriser overhovedet. Fordi den virker) blandt alle spørgsmål, der lander inden 1. november nedenfor i kommentarerne?

157 Kommentarer

 • Svar
  Tina KH
  22. oktober 2017 kl. 09:14

  Dejlig giveaway, vil jeg så gerne prøve:-)
  Jeg vil gerne høre hvad der driver dig?
  Hvordan overskuer du alle arbejdsopgaverne omkring og det at være mor og få kvalitetstid?
  Og så ønsker jeg du og familien et rigtig smukt efterår:-)

 • Svar
  Dottekvot
  22. oktober 2017 kl. 10:31

  Jeg kunne godt tænke mig, at du fortalte om dine skønhedsrutiner morgen og aften; cremer, serum, make up osv. Er der nogle produkter, som du holder fast i, hvor du skifter mere i eller andre? Hvad er dit yndlingsprodukt? Den slags er så inspirerende!

 • Svar
  Olivia
  22. oktober 2017 kl. 11:39

  Hej Charlotte! Jag skulle gärna vilja veta hur du tänker kring kost- man vet ju egentligen hur man ”bör” äta för att må och se ut som bäst men det är svårt att få ihop i en stressad vardag med barn och familj! Helt plötsligt står man där med pastan och köttbullarna igen, fast man egentligen skulle vilja laga något nyttigt med grönkål…

 • Svar
  Bente Hennskov
  22. oktober 2017 kl. 12:24

  Jeg vil gerne høre om dokumenterede virkningsfulde serum. Jeg ville elske at vinde vinters daughter. Den er meget dyr at investere i uden test.

 • Svar
  Anja
  22. oktober 2017 kl. 12:43

  Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvad den bedste ansigtscreme er, i følge dig? Synes let jeg farer vild i alle mulighederne

 • Svar
  Kristine Glenne
  22. oktober 2017 kl. 12:58

  Vinter’s daughter er et fantastisk produkt. Klart jeg gjerne vil vinne det. Jeg kunne tenke meg å vite hvordan du velger den riktige læbestiftfarge til en kunde ?

 • Svar
  bernth
  22. oktober 2017 kl. 13:04

  Jeg blev nysgerrig da jeg læste artiklen, jeg vil meget gerne vide ‘hvorfor er en brødrister er et vigtigt skønhedsredskab’?

 • Svar
  Miatilda Andersen
  22. oktober 2017 kl. 13:39

  Rigtig god ide.
  Hvilke kost tilskud er gode for huden?
  Test af Niod produkter fra Deciem. (Et mærke jeg er meget fascineret af for tiden.)
  Hvordan slapper du bedst af?
  Tænker du nogensinde at det hele bliver lidt overfladisk, især når ting trender helt vildt? Altså – jeg tænker den der balance mellem må-eje og burde ikke have mere.
  Hvad gør du med de ting du ikke får brugt /gider bruge?
  Jeg kan sikkert komme på flere..
  God søndag.

 • Svar
  Mia
  22. oktober 2017 kl. 13:40

  Glad for at læse at absolut alle de spørgsmål jeg selv ville stille er allerede blevet spurgt, men kan kun glæde mig til at læse svarerne ??
  Bruger du solfaktor hele året rundt ?

 • Svar
  Tine
  22. oktober 2017 kl. 13:48

  Lækker konkurrence 🙂

  Jeg kunne vildt godt tænke mig at vide, hvordan du holdt dig sund og skøn under din graviditet? Måske du har nogle gode tips? Er selv gravid for første gang, og jeg synes, det er en gigantisk udfordring at passe på mig selv, min krop og min hud, når man er plaget er søvnløshed og kvalme og i øvrigt ikke kan få andet ned end junk food 😉

 • Svar
  Linda
  22. oktober 2017 kl. 14:01

  Jag skulle vilja veta vilka ingredienser i hudvård och makeup som man verkligen skall undvika, dvs vad som inte är bra för huden. Jag har läst att vissa anser att t.ex. marulaolja är skadligt för huden (över 25% oleic acid), andra företag har byggt hela sitt hudvårdssortiment kring just marulaolja. Som konsument är det väldigt svårt att veta vad man skall tro men det skulle vara fantastiskt med en lista på ingredienser som är skadliga för huden.

 • Svar
  Jette Neuenschwander
  22. oktober 2017 kl. 14:01

  Jeg vil godt vide, hvordan du ser så dårende dejlig ud altid. Hvad bruger du. Jeg ville godt bruge Vinters daughter, men den er for dyr for mig. Hilsen jette

 • Svar
  Lone Kamper
  22. oktober 2017 kl. 14:13

  Ja, der er sørme mange gode spørgsmål allerede; men noget jeg selv er lidt i tvivl om nu, kunne du måske være en inspirator for, nemlig hvilken solfaktor bruger du i vinterhalvåret og er der en særlig god en, du vil anbefale?

 • Svar
  JLO
  22. oktober 2017 kl. 14:19

  Jeg vil gerne spørge ind til dine aften rutiner/vaner inden natten altså a la hvordan geare du ned? og evt tips til en bedre natte søvn 🙂
  Jeg har købt puden “save my face” str. small, men synes den er “hård” og jeg roder lidt med den pude hver nat..
  OMG den olie vil være så dejlig at vinde! kh. JLO

 • Svar
  Pernille juul
  22. oktober 2017 kl. 14:23

  Hej Charlotte – jeg har to ting jeg gerne vil spørge om. For det første hvad er din vej ind i denne branche og hvordan får man titlen skønhedsekspert ? Dernæst når man bliver præsenteret for nye produkter hele tiden, er der så noget du alligevel holder fast i. Bare fordi det virker for dig ? Kh Pernille

 • Svar
  Birgitte Erndorf Olesen
  22. oktober 2017 kl. 14:26

  Hej Charlotte

  Super skøn konkurrence ??.

  Jeg vil gerne vide, hvordan du finder og udvælger alle dine lækre produkter?

  Ha’ en skøn søndag ??

 • Svar
  Henny mikkelsen
  22. oktober 2017 kl. 14:38

  Fantastisk give-away- vil så gerne prøve olien ??
  Er vild med brevkasser – altid det første jeg læser ???nysgerrig / videbegærlig.
  Jeg har de mest irreterenďe røde/ sarte kinder
  Som barn – ildrøde
  Som teenager voksen røde
  Som 50 + vene/ kabilær røde ????
  HVORDAN får jeg dem udryddet/ skjult ? Sveder let og meget ???

 • Svar
  Renate Keiding Lindholm
  22. oktober 2017 kl. 15:01

  Jeg vil gerne vide, hvordan du holder din hud så flot?
  Vi tilhører samme alderskategori – og jeg synes, det bliver sværere, at holde huden frisk – især nu hvor ikke kun efteråret men også overgangsalderen har gjort sit indtog

 • Svar
  KristinaK
  22. oktober 2017 kl. 15:22

  Hej Charlotte!
  Jeg døjer med uren hud og bruger salicylsyre til at holde det nede. Hvad er det lige at olien fra Vintners Daughter kan i forhold til uren hud?
  Tak for en skøn blog! ☺️
  Mvh Kristina

 • Svar
  JetteK
  22. oktober 2017 kl. 15:50

  Hej Charlotte. Har hørt at det ikke er godt hvis man skifter sine hudpleje produkter alt for ofte, da huden ikke har godt af det. Hvad meder du om det?

 • Svar
  Julie G
  22. oktober 2017 kl. 15:52

  Hvad oplever du som din største udfordring som person?

 • Svar
  Christine
  22. oktober 2017 kl. 15:56

  hej, Hvilket vidunderprodukt skal man invistere i, hvis man synes at ens hud trænger til en gevaldig “opstrammer”? 🙂

 • Svar
  Julie
  22. oktober 2017 kl. 16:02

  Hvad er dit bedste tip til pigmentpletter/fregner?
  Tak for altid nyttige tips:) elsker din lille pavillon, gid jeg havde mere tid til at kigge forbi. Krydser fingre for at vinde!!!

 • Svar
  Camilla
  22. oktober 2017 kl. 16:53

  Hej Charlotte,
  Hvis man kun skulle investere i en’ ansigtsmaske – hvilken vil du så anbefale? God dag til dig og dine <3

 • Svar
  Astrid J
  22. oktober 2017 kl. 16:53

  Jeg er faktisk vildt nysgerrig over om det er dig der har indrettet din fine pavillon – jeg synes den er så gennemført og lidt af en drøm at træde ind i!

 • Svar
  Lise R
  22. oktober 2017 kl. 17:03

  Jeg vil høre om du kan anbefale et solfilter-produkt uden parfume og parabener (jeg ammer) til at komme ovenpå dagcremen her i vinterhalvåret? Jeg har købt en dagcreme med solfilter fra Balance Me men jeg synes den er så hvid at jeg ligner et spøgelse med den på!

 • Svar
  Didde Junker Daugaard
  22. oktober 2017 kl. 17:16

  Hvordan udvælger du produkter? Bliver du tilbudt penge/gaver for at teste/promovere et produkt?

 • Svar
  Helle Andersen
  22. oktober 2017 kl. 17:39

  Søde Charlotte jeg har jo fulgt dig nok til at vide lidt, jeg har læst din skønhedsbog og du har lært mig om tørbørstning, et for mig dagligt og uundværligt ritual. Jeg har også været på besøg hos dig i Kong Hans salen i Magasin. Desværre har jeg endnu ikke besøgt din lille Pavillion, men det tror jeg snart jeg får mulighed for. Jeg MÅ eje en JADERULLE og ja bare se det hele. Mit spørgsmål til dig skal være, har du andre skønhedsritualer som jeg ikke kender altså som ligner netop TØRBØRSTNING OG JADERULLEN?

 • Svar
  Marlene Høj
  22. oktober 2017 kl. 17:55

  Jeg har tendens til mørke rander under mine øjne… What to do?!

 • Svar
  HeleneR
  22. oktober 2017 kl. 18:07

  Charlotte, jeg vil rigtig gerne høre om din makeup rutine. Hvad bruger du fx af foundation hvis du bruger noget? Du ser altid så lækker velplejet ud 🙂 jeg døjer selv med karsprægninger og kan derfor ikke undvære makeup, men vil jo elske et no makeup look, synes bare ikke jeg har fundet “formlen” endnu.

 • Svar
  Lis Vinter
  22. oktober 2017 kl. 18:13

  Jeg vil meget gerne vinde den lækre præmie, dejligt at du deler dine gode åd og erfaringer med os !

 • Svar
  Maria Seidelin
  22. oktober 2017 kl. 18:45

  Fedt – og modigt!!!!

  Jeg kunne godt tænke mig at vide hvad der er din drivkraft?

  Og smider selvf et lod i puljen om den lækre præmie <3

 • Svar
  Mie J.
  22. oktober 2017 kl. 18:54

  Jeg vil gerne spørge om hvordan du vælger produkter til Ilovebeautyboxen? Beslutter du temaet først eller produkterne først?
  Og også – hvad er dine planer for fremtiden; er der nye spændende ting på tapetet? KH Mie

 • Svar
  Anja schuller
  22. oktober 2017 kl. 19:03

  Jeg er en stor fan, og nyder godt af mange af dine råd og guides ang hud og diverse. Jeg ruller og ruller med jaderullen, presser Vintners i ansigtet, og på min psoraresis på hænderne. Elsker din fine pavillon, og dine skønne videoer på youtube, TAK.
  Mit spørgsmål lyder : får jeg samme effekt på huden ved at spise gurkemeje som pulver, eller er det bedst direkte fra roden ?
  Kh Anja, smider et lod i puljen om den lækre serum, olie, den har mange navne, den virker ?Vintners Daughter?

 • Svar
  Pia Hvenegaard
  22. oktober 2017 kl. 19:19

  Hej Charlotte

  Er imponeret over hvor smuk din hud er. Har set den live. Så ved hvad jeg snakker om.
  Kunne godt tænke mig at høre hvornår du fik øjnene op for hvor vigtige hudvanerne er?
  Og hvad har du stående på din toilethylde?
  Og ikke mindst hvad gør du på rejser? Transporterer du dine sædvanlige krukker med?
  Knus og tak for en dejlig blog

  Knus

 • Svar
  Katrine hvenegaard
  22. oktober 2017 kl. 19:28

  Så fin giveaway, som ny studerende på kosmetolog skole, er det sjovt at få øjnene op for en masse nye spændende produkter man ikke kender til.

  Jeg kunne godt tænke mig at vide om du har prøvet den “nye” rosenkvarts ansigtsrulle? Hvad tænker du om den uanset?

  I hvilken alder begyndte du at passe på din hud? – og har den altid været så fin?

 • Svar
  Cristina Barrow
  22. oktober 2017 kl. 19:36

  Jeg kunne godt tænke mig at spørge dig om, hvordan du kom på iden om at åbne din skønheds pavillon, som er så skøn ?
  Kh. Cristina???

 • Svar
  Helle Rick
  22. oktober 2017 kl. 19:37

  Jeg følger desværre ikke med i din brevkasse. Der er så meget læsestof alle steder, for mig er det svært at følge med. Arbejdet tager alt for meget af min fritid for tiden. Glæder mig til maj, når arbejdsdagene igen bliver mere normale.
  Jeg forsøger mig i ny og næ med foundation, men jeg kan bare ikke få det til at se pænt ud. Foundationen ligger i mine ‘folder’ eller i mine porer. Hvordan gør du, for at få ansigtet lagt i de rette folder uden at se malet ud? Og hvordan kan du få det til at holde hele dagen? Det var godt nok 2 spørgsmål, men håber det går 🙂

 • Svar
  Trine Larsen
  22. oktober 2017 kl. 20:00

  hvordan får man rendene under øjnene mindsket og tendens til væske i ansigtet mindsket? Det er i sær om morgenen jeg er plaget. Og hvorfor sværger nogle til jaderuller og andre til rosakvarts-ruller? hvad er forskellen? og er der forskel? Tak for en god beautyviden!

 • Svar
  Ulla Fog Christensen
  22. oktober 2017 kl. 20:10

  Jeg vil gerne, om du kan anbefale en god fugtmaske, både en der kun skal sidde nogle minutter og en overnight, har prøvet nogle fra biotherm, men ikke lige den rette endnu (jeg er ikke så begejstret for sheet masker). Kan du evt. anbefale en anden ansigtsolie ud over den skønne give away???

 • Svar
  Eva H. A.
  22. oktober 2017 kl. 20:15

  Kære Charlotte,
  Tager du nogen kosttilskud ? og et andet spørgsmål i en helt anden boldgade, anbefaler du nogensinde produkter fordi de er sponsoreret eller hvordan forholder du dig til det som blogger?

 • Svar
  Sabrina Hørup Jensen
  22. oktober 2017 kl. 20:21

  Åhh jeg drømmer hede drømme om Vintner’s Daughter, og overvejer kraftigt om den virkelig er værd at spare op til, og bruge så mange penge på. Hvor lang tid holder sådan en ca? Og hvad er det helt præcist at den kan?
  Og hvad er i øvrigt dit aller bedste tip for at få en smuk sund og glødende hud?

 • Svar
  Nadia WH
  22. oktober 2017 kl. 20:27

  Hvor har du fået den allerbedste ansigtsbehandling i DK og hvilket beautyprodukt er dit yndlings?

 • Svar
  Mai P.
  22. oktober 2017 kl. 20:27

  Jeg er selv ved at gå ud af mit gode skind fordi min kære datter på 5 måneder mener at søvn er noget man gør når man bliver ældre! Så en meget træt og energiløs mor vil meget gerne høre hvordan du håndterede de evige søvnløse nætter/dage.

 • Svar
  Lise Brønnum Friis
  22. oktober 2017 kl. 20:47

  Jeg vil gerne høre om du er naturligt lyshåret? Selv farver jeg mit hår (mørkebrunt) da jeg efterhånden begynder at blive lettere grå (er 44). Men jeg overvejer om jeg skal lade være. Jeg synes det er lidt bøvlet og jeg har ingen problemer med min alder. Men jeg tænker også at springet alligevel er lidt stort, da mit hår fra naturens hånd er helt mørkt og kontrasten er stor. Hvornår er man “gammel nok” til at gråne naturligt?

 • Svar
  Sonja Errebo Bendsen
  22. oktober 2017 kl. 20:55

  Hej Charlotte
  Wauu en skøn Give Away. Jeg er nysgerrig på hvilket ansigts og/eller skønhedsprodukt der har fulgt dig længst tid? Jeg har jo selv med årene er par enkle favoritter som BARE hænger ved og tænkte du måske havde En erfaring omkring et par helt igennem uundværligt produkter som følger dig igen og igen selv om nye til tider afprøves.
  Tusind tak for nogle skønne nyhedsbreve ♥

 • Svar
  Karina
  22. oktober 2017 kl. 21:30

  Hej Charlotte
  Selvom jeg er meget begejstret for lækre produkter, er der én ting, som altid giver den bedste følelse af velvære: latter. Jeg synes, andres latter er noget af det mest livsbekræftende, og når jeg selv griner, får jeg det så godt! Hvad kan få dig til at grine – sådan helt ned i maven?
  Hilsen Karina

 • Svar
  hellep
  22. oktober 2017 kl. 21:31

  Har da 100 spm!1 Hvis du du nu måtte vælge 2 skønhedsrutiner/produkter hvilke var det så uanset om du var 18 eller 70 år og hvorfor netop de to!!!
  Hvilke rutiner/produkter giver den længste/mest holdbare effekt ( uden det tager 100 år og koster en krig)!!
  Og holder pris altid med kvalitet/effekt – eller er der rutiner som i bund og grund er basis for al sund hudpleje!!
  Det var så det for nu – har flere spm på alt fra hænder og fødder også – så du siger bare til!!:-))

 • Svar
  Marianne Jensen
  22. oktober 2017 kl. 21:48

  Kære Charlotte
  For det første .En meget flot præmie . Det kunne være rigtig spændende ,at være den heldige . Jeg kunne rigtig godt have lyst til at vide , omkring din holdning til A-VITAMIN . Hvilke skønhedsritualer ser du som den fremtidige handling.Tænker på realistiske skønhedsrutiner i relation til en travl hverdag. Venlig hilsen Marianne??

 • Svar
  Joan Østergaard
  22. oktober 2017 kl. 21:51

  Hej Charlotte,
  Jeg har været fast inventar på din blog og Instagram i et par år nu, og det er egentlig lidt pudsigt, at jeg endnu ikke helt har forstået, hvad den ansigtsolie er så god for.? Jeg synes simpelthen at den er så dyr, at jeg ikke engang tør investere i den, men hvis nu den rent faktisk er et lille mirakel, er pengene vel ligegyldige.✨

  Jeg vil også meget gerne spørge, hvordan du undgår rynker/opnår så flot spændstighed i din hud???

  Kh. Joan

 • Svar
  Ann Jeps
  22. oktober 2017 kl. 21:57

  Lyder som en pragtfuld olie – jeg vil rigtig gerne vide mere om olien og indholdet. Er den allergi venlig? Jeg tænker om den indeholder en masse blo æteriske olie?

 • Svar
  Jeanne corinth
  22. oktober 2017 kl. 22:18

  Hej
  Jeg vil gerne spørger dig om produkt valg ti blodspringninger på kinder.
  Hilsen Jeanne

 • Svar
  Lone H
  22. oktober 2017 kl. 23:34

  Hej Charlotte
  Ej hvor er der allerede masser af gode spørgsmål som jeg glæder mig til at høre svar på. Hvordan har du det med ansigts massage ? Bruger du dagligt tid på det i forbindelse med påføring af serum og cremer eller hårbørster og ruller du kun med jade rullen ?
  Og hvor glæder jeg mig altså til at komme forbi din lille shop når jeg kommer til Kbh næste gang

 • Svar
  Rie Dyrnes
  23. oktober 2017 kl. 00:03

  Har det ikke så godt med olier i mit ansigt, så vil rigtig gerne vide hvad der gør denne helt speciel??

 • Svar
  Iben
  23. oktober 2017 kl. 00:18

  Kære Charlotte.
  Efter at have læst din bog, synes det næsten at være skrevet i stjernerne, at du en dag ville få titlen af skønshedsekspert✨✨
  Men jeg er nysgerrig efter at vide, hvad der motiverede dig til at åbne Skønhedssalonen i Kgs Have?
  Dbh Iben

 • Svar
  Lisbeth M.
  23. oktober 2017 kl. 01:39

  Kære Charlotte
  Åh den olie-serum fra VD, den har jeg kigget på RIGTIG mange gange. Den er jo umulig at opdrive i Trial-size, desværre. Håber jeg får æren af at prøve den en dag.
  Som fast læser af både blog og SKØN (+din bog), så har jeg jo allerede suget til mig af dine guldkorn, men, jeg har 2 spørgsmål, som jeg håber du vil svare på. 1) hvad er det værste, du har budt din hud? Og 2) du må jo nærmest have prøvet alt hvad angår skønhedspleje, men er der nogle ansigtsbehandlinger som du ikke ville undvære?
  Stor hilsen L.

 • Svar
  Sidsel
  23. oktober 2017 kl. 02:50

  Wauw – fantastisk præmie!!! Og fedt med mulighed for at stille spørgsmål 🙂
  Jeg ville blandt andet gerne høre, hvad den bedste dagcreme med solfaktor OG pleje er, efter din mening? Og hvad er det lige med den brødrister..?? 😉

 • Svar
  Blueberries
  23. oktober 2017 kl. 06:03

  Hej Charlotte,
  Er der en perfume, man kan bruge, når man er gravid ?eller har du et godt råd til en velduftende olie ? 🙂

 • Svar
  Mette
  23. oktober 2017 kl. 06:48

  Hej Charlotte
  Anbefaler du, at man skifter ansigtspleje mærker/produkter med mellemrum (har et sted læst noget med 2 år) – eller kan man bruge de samme i årevis?
  Og så var der lige den der brødrister?

 • Svar
  Anne H
  23. oktober 2017 kl. 07:25

  Kære Charlotte.
  Udover alt det, du har fortalt du putter på morgenmaden af sunde sager, lever du så meget sundt i øvrigt? Jeg er også så imponeret over din hud og udstråling! Den er mere end skindeep! ☆
  Derudover er jeg nysgerrig mht din holdning til peeling, A-vit.creme og andre ‘skrappe sager’? Hvad gør du hvis din hud trænger til et kick?
  Ja og hvordan kom du igennem 2 år uden søvn?! Dette og meeeget mere gad jeg godt vide.
  ♡kh,
  Anne

 • Svar
  Ida D
  23. oktober 2017 kl. 08:42

  Kaere Charlotte,
  Jeg har to spoergsmaal;
  Ud over de sager, du putter paa morgenmaden, hvordan spiser du saa ellers. Har du fokus paa saerlige ingredienser, eller mest bare paa en generelt balanceret livsstil (og hvad betyder det for dig).
  Og hvis jeg nu ikke har raad til top of the pops paa alle trinene i hudplejen, hvor ville du saa investere dine penge? Serum, toner, creme, olie (jeg gaetter paa Vintners Daughter, men ellers), eller paa behandlinger og sund mad?

  De bedste hilsner og god mandag

 • Svar
  Mathilde
  23. oktober 2017 kl. 08:46

  Hejsa, jeg vil gerne vide lidt om hvordan du får afprøvet alle disse produkter?
  Jeg tænker at du anbefaler mange, men du kan da ikke stå og smøre dig ind dagen lang?? Prøver du dem på skift en uge af gangen? Synes jeg for nogle år siden læste at du selv bruger mandelolier mm.? Gør du stadig det eller har du fået andre (bedre?) rutiner? Tak for en dejlig og meget inspirerende side og dine dejlige bokse.. Hilsen Mathilde

 • Svar
  Tine Jørgensen
  23. oktober 2017 kl. 08:50

  Hej Charlotte.
  Jeg vil gerne vide hvordan det lykkes dig at se velplejet og smuk ud – selv når du har manglet søvn. Jeg har selv små børn og synes det er en udfordring at få søvn nok. Og det sætter sine spor. Har du nogle god tricks (som ikke er tidskrævende) til at få smuk hud med glød?

  De bedste hilsner Tine

 • Svar
  Sissel
  23. oktober 2017 kl. 08:55

  Hej Charlotte. Jeg har fulgt din blog, siden den blev ‘født’, tror jeg, og trofast fan har jeg nok været siden ‘Skønhed kommer indefra, men lidt læbestift skader jo ikke’ 🙂

  Du har jævnligt skrevet om dine all time favourites – f.eks. Jurliques Rosewater Mist og Weledas Mandelolie – men jeg er ret nysgerrig efter at vide, om du har eet favoritprodukt, som du altid vender tilbage til?

  Kh Sissel

 • Svar
  Birgitte Fønss Krolmark
  23. oktober 2017 kl. 08:58

  Kære Charlotte,
  Jeg bruger Absolution Sweet & Safe Kiss læbestift og elsker, at den bliver siddende. Synes dog, at den føles lidt tør at tage på – dog er den perfekt, fordi den bliver siddende på læberne. Kan jeg selv gøre noget, for at det føles lidt blødere at tage den på, og bliver den så der, hvor den skal?
  Jeg lægger også gerne et lod i puljen til Vintners Daughter. Dine lovprisninger kan man stole på – det har jeg erfaret efter at have købt Child af dig. Wauv!!!

 • Svar
  Bethina
  23. oktober 2017 kl. 08:58

  Nu bragte du selv ikke eksisterende søvn på banen. Jeg er en af de heldige der har et barn der vågner 50.000 gange i løbet af natten.. (Ja jeg er træt!). Helt seriøst.. hvordan fik du er hverdag til at hænge sammen uden søvn? Har du nogle momhacks jeg skal have del I? ?

  Klem den trætte mor

 • Svar
  Maria Ørum
  23. oktober 2017 kl. 08:59

  Jeg vil gerne vide hvilke produkter du selv bruger og hvor mange.
  Hvad gør du ud over produkter for at holde dig så flot og hvorfra kommer interessen for skønhedsprodukter ?

 • Svar
  Laura R
  23. oktober 2017 kl. 09:09

  Jeg kunne godt tænke mig at høre, om der er noget hudplejemæssigt, som du ville ønske, du havde vidst, da du var i midt/slut tyverne? Nogle produkter eller rutiner, du ville ønske du havde kendt til, eller produkter som nu er tilgængelige, som du ville ønske, havde været på markedet den gang.

 • Svar
  Petrine
  23. oktober 2017 kl. 09:18

  Hvilken olie vil du anbefale til en tør/sensitiv hud? Og hvordan ville du bruge den?
  Min hud bliver altid hurtig tør i løbet af dagen, og når jeg bruger olie bliver den hurtig meget fedtet og tilstoppet. Måske gør jeg noget forkert? 🙂
  Elsker at følge med i din blog

 • Svar
  Christina Lykke
  23. oktober 2017 kl. 09:22

  Hej Charlotte,

  Jeg er rigtig glad for produkterne fra danske Beaute Pacifique. Jeg kunne godt tænke mig at høre, om du har erfaring med deres produkter og hvad du synes om dem. Min efterårstørre hud er i hvert fald rigtig glad for deres “Dry skin fix” – også selvom den mere er tiltænkt “problemområder” med rigtig tør hud. Jeg bruger den som dagcreme…for hey, who’s stopping me? ;o)

 • Svar
  Anette Ninon
  23. oktober 2017 kl. 09:28

  Kære Charlotte
  Vi kommer ikke igennem livet uden bump, og jeg er lidt ramt de sidste par år.
  Har været ude for et uheld og fået et grimt ar, efter en kraftig hudafskrabning
  Da det er i ansigtigtet vil jeg høre om du har et godt råd til behandling af det.
  ??? Anette

 • Svar
  Katrine
  23. oktober 2017 kl. 09:38

  Jeg kunne godt tænke mig at vide… 🙂
  Hvordan undgår man harmonelle udsvning ved menstration og ÆL tid? Dvs. hvordan undgår man at ens hus slår ud (forværres ift. urenhedder herunder bumser) og hvordan holder man sig i psykisk balance dvs. undgår humøsvingninger mm.?
  Mvh. Katrine

 • Svar
  Sarah
  23. oktober 2017 kl. 09:40

  Kære Charlotte,
  jeg har lidt svært ved at begrænse mig til ét spørgsmål, og tænker umiddelbart at du sikkert et eller andet sted har besvaret hvad det er med den brødrister, der kan udvirke et mirakel for skønheden, men jeg vover alligevel at spørge om hvad det er netop dette trick kan? 🙂

 • Svar
  Lisbeth Brünings
  23. oktober 2017 kl. 09:43

  Hej Charlotte
  Ville gerne høre om du kender nogle tricks til kæbepartiet. Syntes det er på vej sydpå. Er der noget man kan gøre eller er der cremer du kan anbefale?
  Vi ses i din hyggelige pavillon.
  Mvh Lisbeth

 • Svar
  Maria
  23. oktober 2017 kl. 09:45

  Vildt lækker GAW! Den ønsker jeg mig meget?
  Jeg er meget interesseret i at høre om du har nogle yndlingsprodukter, som du holder fast i selvom der hele tiden kommer nye til? Synes markedet for skønhedsprodukter kan være noget af en jungle at finde rundt i?
  Med håbet om et dejligt efterår til dig og dine kære,
  Maria

 • Svar
  Laila
  23. oktober 2017 kl. 09:54

  Hej Charlotte ??
  Når du skal på farten om det er i byen, på arbejde,
  i TV eller andre steder hvad tager du med dig af parfume og
  Skønhedsprodukter??
  Laila?

 • Svar
  maria
  23. oktober 2017 kl. 10:24

  hej 🙂 jeg kunne godt tænke mig at få af vide hvorfor olie ikke altid er det bedste til tør hud. har på det seneste flere steder fra fået den der ” nå…. du bruger rudolp care ansigtsolie og er stadig knas tør, så er det pga af olien?? , noget med store molekyler??? jeg bruger hele rudolphs serie da jeg elsker scrubben, men jeg må indrømme jeg er meget tør til trods for alle de bedste hensigtet. eller måske hvad er forskellen på ansigtsolier.??
  tak for godt nyhedsbrev

 • Svar
  Anette
  23. oktober 2017 kl. 10:40

  Hej Charlotte – kunne tænke mig at vide om primer under foundation er et must ?

 • Svar
  Marie Lassen
  23. oktober 2017 kl. 10:52

  Hej Charlotte
  Jeg kunne faktisk godt tænke mig at vide lidt mere om Vintner’s Daugther. Den er jo usædvanlig prisbelastet, så jeg er interesseret i, hvad der retfærdiggør prisen. M.a.o.: Hvorfor virker den og ikke mindst hvad virker den i forhold til?

 • Svar
  Helle Skovdal
  23. oktober 2017 kl. 11:12

  Kære Charlotte
  Hvilket råd vil du give til et ungt menneske, der drømmer om at leve af sin hobby? Gerne så realistisk som muligt.
  Tør du være ærlig, når nære veninder sukker over ikke at have tid alene fra mand og børn? Tør du gå ind til benet og snakke om, hvad det virkelig handler om?
  Og endelig – hvad er efter din mening den bedste øjencreme til prisen?

  Bedste hilsner fra en læser gennem mange år
  Helle

 • Svar
  Louise Riddersholm
  23. oktober 2017 kl. 11:16

  Hej Charlotte.
  Mange tak for invitationen,- den vil jeg meget gerne tage imod og stille et spørgsmål af karrieremæssig karakter:
  Hvad fik dig til at tage springet og blive selvstændig? Var det “angstprovokerende”? Og hvad er det bedste ved at være selvstændig og det “værste”/ hårdeste….? Nå, det blev lidt mere end et enkelt spørgsmål- håber det går an ?.
  Jeg ligger her med en søn på 10 dage og arbejde fylder virkelig intet i mine tanker og bevidsthed nu- den lille fyr har taget mig/ os med storm❤️ . Men når jeg engang skal arbejde igen, så er der ikke en fast stilling at vende tilbage til og selvstændighedstanken har puslet før,- så lidt tanker fra en med stor erfaring, ville være guld værd. På forhånd tak?
  Mvh Louise

 • Svar
  Lise Dahl Vestergaard
  23. oktober 2017 kl. 11:23

  Hej Charlotte
  Jeg har en meget fedtet hud uden tørre pletter/områder, og vil meget gerne have din anbefaling til renseprodukter samt creme/olie.
  På forhånd tak for hjælpen 🙂
  Bedste hilsner
  Lise

 • Svar
  Lisbeth Jensen
  23. oktober 2017 kl. 11:34

  Kære Charlotte
  Jeg hører så tit og ofte at retinol creme er godt til ældrehud i ansigtet. Min hud er og en hel del tør -noget rynket og nogle sreder har jeg pigmentpletter -jeg har prøvet næsten alt vedrørende pletterne -men der er desværre ikke noget som har hjulpet endnu.
  Jeg passer ellers godt på min hud i ansigtet – men rynker som opstår med alderen er svære at få væk -dersom man ikke vil ofre en del penge til hjælp i ansigt! TAK.?
  LisbethL

 • Svar
  vinnie løfvall
  23. oktober 2017 kl. 11:35

  Hej Charlotte. Super spændende produkter♡.
  Jeg er lidt på bar bund med hensyn til at bruge A vitamin creme. Har du nogle gode råd til at komme i gang med det og er det virkelig godt at bruge? Ser frem til at høre mere. Ha en dejlig dag. Kh Vinnie 😀

 • Svar
  Line Lustrup
  23. oktober 2017 kl. 13:00

  Åh den olie gør mig helt kulret….duft og så pæn man blir !
  Prøvede den i en Beautybox og jeg må bare eje den….
  Jeg vil meget gerne vide mere om Vinthers daughter…hvordan du bruger den og om der er andre skønne produkter i serien. Kh Line -kæmpe fan

 • Svar
  Line Høj
  23. oktober 2017 kl. 13:01

  Hej Charlotte,
  Jeg har efterhånden godt styr på min ansigtsrutine… men jeg forsømmer mine fødder! Derfor vil jeg gerne høre dine tips til fine fødder 🙂
  Kh, Line

 • Svar
  Kiraz
  23. oktober 2017 kl. 13:52

  Hej Charlotte, indtil nu har jeg lært meget af dine gode fine tips, som har virkelig været en succes for mig. Men jeg kunne tænke mig og hører om, hvordan du holder dig så frisk og energifyldt, jeg ser dig tit gå forbi, da jeg arbejder tæt på, du er så frisk og glad smuk ansigt. Jeg kan være kedelig på ansigtet, der mangler glød 🙂

 • Svar
  Mia L.
  23. oktober 2017 kl. 13:52

  Bruger du solfaktor hele året rundt ?

 • Svar
  Vicki Berglund
  23. oktober 2017 kl. 14:55

  Kære Charlotte,
  Jeg vil gerne vide om du har kendskab til et vidunderprodukt til (smile) rynker omkring øjnene? Synes virkelig de er kommet til udtryk efter 2 fødsler :/. Ville elske at vi de den skønne ansigtsolie.
  Venlige hilsener Vicki

 • Svar
  Majbritt Riiskjær
  23. oktober 2017 kl. 15:26

  Nice giveaway – har før prøvet at skrive, men tror desværre mit spørgsmål forsvandt i mængden! Har også glemt det igen ?
  Jeg tænker bare, hvordan kan du holde tungen lige i munden og sorteret alle de produkter som er på markedet? Kan man ikke også blande for meget sammen og overbehandle huden?
  Kh Majbritt

 • Svar
  Yvonn N
  23. oktober 2017 kl. 16:00

  Hej Charlotte
  Aprpopos Knæk Cancer ugen – i forbindelse med brystkræft behandling mister man alt håret, også øjenvipper og øjenbryn. Når man er færdig med sin behandling, kan man så gøre noget skønhedsmæssigt, som kan booste produktionen af især vipper og bryn, da de jo vokser langsommere end f.eks håret på hovedet?
  Kh Yvonn

 • Svar
  Tina Lønsted
  23. oktober 2017 kl. 16:01

  Sikken en spændende giveaway 🙂 ….. Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt om vitaminer og deres virkning på hud, hår og negle , både i tablet og i cremeform ……. Vh Tina

 • Svar
  Tina J
  23. oktober 2017 kl. 16:02

  Jeg vil bare gerne have dit bud på den bedst virkende serum / creme / olie mod rynker. Ikke LINJER, men de meget lidt flatterende rynker?

  Tak for dine mange brugbare råd og inspiration til skønhed og velvære.

 • Svar
  Kirsten V
  23. oktober 2017 kl. 16:18

  Jeg vil gerne vide hvilke produkter, du bruger sammen med
  Vinthers daughter. Jeg har eyeballed den længe og ville blive meget taknemmelig og glad, for at at vinde Vinthers daughter.?❤?

 • Svar
  Marie
  23. oktober 2017 kl. 18:14

  Jeg vil gerne vide hvordan du selv finder inspiration. Dine indlæg er altid fyldt med nye og spændende skønheds- og sundhedstrends, og jeg glæder mig altid til at læse dine indlæg :-).

 • Svar
  Julie Sophie von linstow
  23. oktober 2017 kl. 18:23

  Hej Charlotte!
  Nu da vi går den kolde mørke årstid i møde, vil jeg gerne høre om dine bedste tips til kedelig bleg og tør vinterhud?

 • Svar
  Pia Rotbøl
  23. oktober 2017 kl. 18:26

  Jeg har to spørgsmål
  Hvad kan jeg gøre ved hormonelt betinget urenheder, jeg”blomstrer” altid omkring menstruation, og intet jeg har prøvet indtil videre har virket?
  Hvad kan jeg gøre ved store porre/hudorme på næsen?
  Tak for en fed blog

 • Svar
  Helle Bull
  23. oktober 2017 kl. 19:51

  Vil høre om du har nogle gode bud på shampoo til tør hovedbund. Frisøren siger det er tør hovedbund og ikke skæl. Jeg har prøvet dyre special shampoo og diverse shampoo fra helsebutikker. Lige meget hjælper det?. Skøn konkurrence. Ville gerne vinde.?. Er for dyr for mig?

 • Svar
  Selma Makacev Thiel
  23. oktober 2017 kl. 20:21

  Jeg kunne godt tænke mig at vide om du, med den KÆMPE erfaring du har med produkter aldrig selv har overvejet at produktudvikle, eller lave et co lab med din pavillon og et favorit brand?

 • Svar
  Birte H
  23. oktober 2017 kl. 20:28

  Jeg er klar over, at Jaderullen er et lykkeligt bekendtskab ☺️
  Men hvilken indstilling har du til en Dermaroller?

 • Svar
  Birna Lambaa
  23. oktober 2017 kl. 20:45

  Hvordan ER brødristeren et vigtigt skønhedsredskab??

  Vil gerne vide, hvordan du “endte” i skønhedsbranchen og hvordan det har været, for dig, at danne alle de netværk, som du har?

 • Svar
  Mie
  23. oktober 2017 kl. 21:49

  Jeg vil gerne vide hvad du kan anbefale af fugt til kroppen/ hvad du selv bruger? Syntes ikke jeg har haft held med at finde produkter jeg er rigtig glad for. Så måske har du nogle tips ?

 • Svar
  MEtteNyhus
  23. oktober 2017 kl. 22:29

  Kan du anbefale en god dagcreme med spf der ikke stopper porerne?

 • Svar
  Marina H
  23. oktober 2017 kl. 22:56

  Kære Charlotte,
  Har du et godt råd omkring hvordan jeg undgår at få knopper efter voksning af overlæben? Jeg er en mørkhåret pige, som her i midt-40’erne pga ændringer i min hormonbalance ikke længere kan blege min overlæbe pæn nok, og jeg har nu to gange fået vokset “moustachen” væk. Det ser fint ud de første 3-4 dage bagefter, men så går det galt, og jeg får nogle vældigt uklædelige bumser… måske fordi de nye hår har svært ved at bryde igennem -? Håber du har et godt trick – og tak for en spændende blog, og nogle meget fine beautybokse 🙂

 • Svar
  Pernille Aaby Larsen
  23. oktober 2017 kl. 22:57

  Spændende konkurrence! Jeg vil gerne vide, om tørbørstning mon er en god ide, hvis man både er sart og ramt af psoriasis? Hører så mange gode ting om den magiske børste, men er i tvivl om det er godt for alle hudtyper?

 • Svar
  Hanne Nielsen
  23. oktober 2017 kl. 23:09

  Hej Charlotte
  Jeg ville meget gerne høre din mening om natcreme. Er det et must eller er en fed creme lige så godt?
  Jeg er 50+

 • Svar
  Camilla Kirstine
  24. oktober 2017 kl. 02:18

  Sikke dog et skønt billede ! Jeg har et spørgsmål, som virkelig ville kunne hjælpe mig vinteren over! HVER ENESTE år på denne tid og helt indtil de koldere måneder er overstået, omkring maj-april, sker det konsekvent frustrerende, at min hud begynder at ændre sig. Jeg oplever røde små knopper i ansigtet, som mest ligner begyndende bumser, men dog aldrig udvikler sig dertil. Derudover begynder jeg allerede nu, at sprække rundt omkring min næse og næsebor, som udover konstant at svie, også blusser rødt op. Jeg håber du måske har en íde til, hvad problemet mon KUNNE være? Og hvordan jeg i så fald kommer det til livs. Indtil videre har jeg forsøgt mig med fede cremer og salver ved næsen og de røde knopper har jeg egentlig blot irriteret iagtaget og håbet på ville gå i sig selv.. Håber virkelig jeg for engangs skyld kunne have mulighed for en vinter med bare LIDT pænere hud..
  Tak for dette indlæg, jeg synes din brevkasse i SKØN er simpelthen så givende at læse med på!

  De bedste hilsener
  Camilla Kirstine.

 • Svar
  H Jensen
  24. oktober 2017 kl. 02:56

  Hvis jeg vinder Vintner’s Daughter så kom bare an vinter 😉
  Hvilke kropsprodukter er blandt dine favoritter, som du mener virkelig kan gøre en forskel?

 • Svar
  Janni Trinhammer
  24. oktober 2017 kl. 07:28

  Hvad er din guilty pleasure ift. skønhed? – et kikset produkt, du elsker at bruge, eller en ting du gør lidt for ofte, som du helst ikke siger (alt for) højt? 🙂

 • Svar
  Christina Faber
  24. oktober 2017 kl. 09:27

  Hej Charlotte ?
  Jeg forestiller mig, at du har mødt mange spændende menneskers indenfor skønhedsbranchen og været med “back stage” hos alle vores favorit mærker. Er der et møde med en person eller hos en virksomhed som har gjort størst indtryk på dig? Altså en af de der oplevelser, som man selv sidder og tænker tilbage?
  Tak ?

 • Svar
  Mia T.
  24. oktober 2017 kl. 09:29

  Jeg er utrolig glad for kosttilskud til huden da jeg syntes det virkelig gør en forskel (f.eks. Imedeen) :o) Hvilke kosttilskud tager du selv?

 • Svar
  Birgitte B
  24. oktober 2017 kl. 09:30

  Jeg vil gerne vide, hvilke produkter til ansigtet du kan anbefale, hvis man ikke har så mange penge? Hvad er vigtigst – at bruge penge på creme eller serum? kh. Birgitte

 • Svar
  Camilla Skytte-Olesen
  24. oktober 2017 kl. 12:07

  Hvilken duft bruger du, og har du gode råd til hvordan man finder “den rette” duft efter mange parfumefri år? Synes valgmulighederne er nærmest uoverskuelige.
  Tak for megen dejlig inspiration, det næste må blive at spare op til et besøg i din pavillon ?

 • Svar
  Irma Schreiner
  24. oktober 2017 kl. 13:08

  Vil gerne vide, hvilke mærker, der er dine favoritmærker. Det er lidt svært at overskue, når man læser om så mange mærker.
  Følger dig i Skøn, ligesom jeg har fulgt dig i andre magasiner gennem årene!

 • Svar
  Zarah D
  24. oktober 2017 kl. 13:22

  Bedste klip en hul og hug en tå tip på travle dage eller der hvor man vågne op og tænker gosh jeg har ikke oceaner af tid til at får huden til at se flawless ud men gerne vil alligevel….og så måske også hvad vil du absolut ikke bruge/gøre ved din hud.
  Og så lige et stort lykkelod i puljen

 • Svar
  Zarah D
  24. oktober 2017 kl. 13:22

  hæl skulle der have stået…..

 • Svar
  Cecilia
  24. oktober 2017 kl. 14:21

  Hej Charlotte. Et godt tip til en kombineret/sensitiv hudtype, som med alderen (+35) oplever større og mere grove porer omkring T-zonen?
  Skøøøn konkurrence.
  Kh

 • Svar
  Maria
  24. oktober 2017 kl. 14:21

  Er vintners daughter din yndlingsolie? Og er det den der har gjort dig så smuk 🙂 Den kunne nok godt gå hen og blive min yndlings ansigtsolie – specielt hvis jeg er så heldig at vinde den!

 • Svar
  vivian k
  24. oktober 2017 kl. 14:53

  Hvad er dit bedste (skønheds)tip til en grå og trist dag?? 🙂

 • Svar
  Mie Kvist
  24. oktober 2017 kl. 18:58

  Hvor får man den bedste og mest effektive ansigtsbehandling i København for trist aldrende hud med begyndende manglende tonus?

 • Svar
  Marie-Louise
  24. oktober 2017 kl. 19:56

  Hej Charlotte
  Jeg har brugt M2 beauté vippeserum i snart 3 mdr. I begyndelsen var der en effekt, mine vipper blev faktisk længere, men pludselig stoppede den ønskede effekt og nu ligner mine vipper “sig selv”, hvis man kan sige sådan.
  Er der et vippeserum på markedet med dokumenteret effekt som du kan anbefale?
  Tak for alle dine gode råd?

 • Svar
  Mette Emilie
  24. oktober 2017 kl. 20:54

  Nu har jeg set dig i virkeligheden til et foredrag og din hud er virkelig beundringsværdig. Hvad gør du præcist? Motion hver dag, rens, olier både som indtag og i ansigt, ansigtsmassage mv? Jeg tror, jeg kender nogle af dine rutiner, da jeg har fulgt dig længe, dog vil jeg bare så gerne vide mere omkring din måde at passe på dig selv og dit ydre på? Og eller vil jeg bare sig, at jeg elsker din fine måde at formidle skønhed på.

 • Svar
  Sunflower
  24. oktober 2017 kl. 23:23

  Uh ja, den vil jeg gerne vinde.
  Mit spørgsmål: hvad er din bedste indvortes beauty tip (hvis man kan formulere det sådan)? Altså udover vand, selvfølgelig. Et bestemt kosttilskud, vitamin eller fødevare, som du ved indtagelse over længere tid kan se gør en synlig forskel udvortes?

 • Svar
  Trine Secher
  25. oktober 2017 kl. 06:59

  Hej Charlotte,
  Jeg har 2 spørgmål:
  1. Jeg slår ofte ud af ansigtsolier – hvad gør jeg forkert? Jeg renser altid min hud morgen og aften, så det kan ikke være gammelt makeup, der giver problemer.
  2. Min veninde er gravid – har du et forslag til nogle forkælelsesprodukter, der harmonerer med graviditet og amning OG manglende tid til sig selv?
  Mvh og tak for en skøn blog.

 • Svar
  Sasha Thousig
  25. oktober 2017 kl. 08:44

  Kære Charlotte, først tak for en fantastisk blog og fordi du med din hjemmeside og lille salon giver adgang til nogle af de mest vidunderlige produkter jeg nogensinde har prøvet. Mit spørgsmål er: hvordan vælger du? Der findes så mange produkter der både virker lækre, har et fornuftigt indhold, dufter godt og som måske endda virker. Hvis det var mig ville jeg gå helt bananas og fylde på hylderne som en gal… jeg er taknemmelig for at du ikke gør det, da dit udvælg oser af kvalitet og du har evnen til at finde liiige det der, som ingen af de andre har. Hvordan gør du det? Knus fra Jylland

 • Svar
  Signe
  25. oktober 2017 kl. 10:07

  Hej Charlotte
  Dejlig mulighed for at vide lidt mere om dig 🙂 Jeg vil gerne vide, hvilke produkter du ville vælge, hvis du skulle vælge et absolut minimum antal og samtidig de mest naturlige valg (altså øko og uden tilsætninger/kunstige ingredienser) til hverdagsbrug?
  Så vil jeg også gerne spørge, hvad du i din hidtidige karriere har været mest usikker på og hvorfor, og hvordan kom du videre derfra (hvis du er kommet det)?
  Tak for en skøn blog – Vh Signe

 • Svar
  julie
  25. oktober 2017 kl. 12:12

  Hvad er din yndlingsduft :)?

 • Svar
  Julie
  25. oktober 2017 kl. 12:31

  Kan man bruge Vinters Daugther når man har en hud med tendens til rødme/rosacea? Har prøvet andre ansigtsolier jeg ikke kan tåle/bliver varm i huden af, men vil så gerne prøve denne og overvejer stærkt at købe den, da jeg jo kun har hørt godt om den.

 • Svar
  Mie
  25. oktober 2017 kl. 14:27

  Hej Charlotte
  Tak for al din inspiration:)
  Jeg ville rigtig gerne høre dine råd til at slippe af med pigmentforandringer på overlæben. Er så ked af at ligne en der går rundt med kakaooverskæg og synes jeg har prøvet 100 ting der ikke virker. Bruger selvfølgelig solfaktor, solhat og peeler huden. Håber du har nogle vidunderlige tips i ærmet.

 • Svar
  Marianne Klarskov
  25. oktober 2017 kl. 16:04

  Jeg vil gerne høre din mening om mærket Vira Liberata. Er du fan? Hvis ikke: Hvorfor?

 • Svar
  Tanja
  25. oktober 2017 kl. 16:19

  Hej Charlotte. Din hår og makeup rutine og også gerne noget omkring kost og om der også der er noget du holder fast i? Bla kosttilskud osv. Kh. Tanja

 • Svar
  Annette Aarre Dalsgaard
  25. oktober 2017 kl. 17:18

  Hvor meget bruger du cirka månedligt på skønhedsprodukter?

 • Svar
  Katrine
  26. oktober 2017 kl. 07:05

  Fortæl mig om dine rutiner morgen og aften hvis det skal gå hurtigt?

 • Svar
  Jytte S
  26. oktober 2017 kl. 07:57

  Fortæl om du har erfaring i om laserbehandling eller brug af filler er bedst til mærke rande under øjnene
  Mange hilsner
  Jytte

 • Svar
  Helle Truelsen
  26. oktober 2017 kl. 08:52

  Kære Charlotte.
  Tak for en meget inspirerende blok, og tak for dine hurtige svar.
  Hvad virker bedst for huden? At afslutte med ansigtsolie, eller en barriere creme? Har lige købt PH formula’s SOS creme, som skulle være overfrakke ligesom olie.
  Hvordan undgår du stress, med butik, blog og alt det derhjemme?

 • Svar
  Caroline Sofie
  26. oktober 2017 kl. 09:00

  Hvilket produkt er dit ultimativt yndlings? Altså det du køber igen og igen og igen. Og hvorfor er det dit yndlings? <3

 • Svar
  Anne-Marie Severine
  26. oktober 2017 kl. 12:49

  WOW, jeg ville elske at vinde. Har i en alder af 37 pludselig fået uren hud og aner ikke, hvorfor? Har aldrig haft problemer før. Men mistænker det måske er pga tørhed, da huden er meget rødlig og irriteret. Derfor ville en olie måske kunne gøre underværker? Fingers crossed:-)

 • Svar
  René
  26. oktober 2017 kl. 13:11

  Ksn mænd bruge vinters daughter? eller er det specielt lavet til kvinder som navnet antyder?

 • Svar
  Anastasiah
  26. oktober 2017 kl. 15:00

  Kære Charlotte.

  Først og fremmest af hjertet tak for din blomstrende skønne blog og denne fine giveaway. Yes, hvor herligt.

  Jeg kunne godt tænke mig at vide hvornår du føler dig smuk?

  Kærlige efterårs hilsner fra Anastasiah

 • Svar
  Mie
  26. oktober 2017 kl. 22:12

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide, hvad du vil anbefale af hudpleje til tyve årige? Jeg synes nemlig, at man bliver vejledt lidt i øst og vest hvad angår hudpleje. Dernæst hvorvidt der er visse kosttilskud/vitaminer, der har en særlig god indflydelse på hudens udseende. Tak for hjælpen 🙂

 • Svar
  Sysser Jonna Carstens
  27. oktober 2017 kl. 10:26

  Kære Charlotte
  Har du måske nogle gode råd omkring daglige rutiner til en meget følsom hud (59 år). Har netop fået konstateret Rosacea.
  Kærlig hilsen Sysser

 • Svar
  Katrine K
  27. oktober 2017 kl. 12:01

  hvordan vælger man de rigtige farver/produkter til en person ?

 • Svar
  Malene O
  27. oktober 2017 kl. 12:02

  Hej Charlotte
  Det er sådan en spændende branche du er indenfor og der sker hele tiden udvikling . Men er der må vel være noget der kommer igen og som du måske ikke lige havde set komme ?
  Jeg er personlig glad for at der er sådan nogle som dig der kan guide os igennem den jungle af hudpleje som findes idag

 • Svar
  Katrine B
  27. oktober 2017 kl. 14:00

  Jeg kunne virkelig godt bruge et godt råd til huden på min hage. Jeg er super omhyggelig med min hudpleje og læser alt om hudpleje og virksomme produkter, som jeg kan komme i nærheden af. Men min hud på hagen driller. Ved første øjekast, ser min hud pæn, jævn ud og er fri for urenheder – men når jeg “spænder” huden ud, er det meget tydeligt at den er alt andet end jævn, men fyldt med både hvide og sorte hudorme, og små knopper af ophobet talg, men som sjældent bliver til bumser. Så – hvad kan jeg gøre, for at forbedre huden på min hage? 🙂

 • Svar
  NannaGT
  28. oktober 2017 kl. 15:15

  Dehydreret, tør hud med tendens til udbrud på kinderne. Lidt fedtet t-zone. Hvad er det vigtigste produkt? Jeg har ikke fundet løsningen endnu.

  Wauw, en lækker præmie! Tænk, hvis man kunne være så heldig, har læst om den her på din blog og er blevet ret nysgerrig ?

 • Svar
  Mie F
  28. oktober 2017 kl. 21:53

  Hvordan kan din hud tåle at teste så mange produkter? Og hvordan kan du vurdere dem når din hud er så fin og i balance?

 • Svar
  Kristiane
  29. oktober 2017 kl. 13:51

  Hvorfra opstår trends inden for skønhedsverdenen? Hvem beslutter fx, om længden på håret skal være langt eller kort, eller at halvfemserne er på mode igen?
  Tak for en fin blog.

 • Svar
  Dorthe m
  29. oktober 2017 kl. 17:05

  Jeg kunne godt tænke mig at vide hvordan din perfekte dag
  vil se ud,fra du står op til du går i seng.
  (hvilken ansigtsprodukter foretrækker du,
  hvad spiser du m.m).

 • Svar
  Pia L.M.
  29. oktober 2017 kl. 17:23

  Mens jeg står med hovedet nedad og troligt børster mit hår igennem med 100 daglige strøg, kommer jeg pludselig til at undre mig over, hvorfor jeg egentlig gør det (udover en anbefaling fra dig) 😉 Hvorfor er det nu, at det skulle være så godt?

 • Svar
  lisbeth
  29. oktober 2017 kl. 17:52

  Hej Charlotte,
  Sidder og laver min ønskeliste til Jul og på den står der selvfølgelig vinter´s daughter og også mine yndlings koreanske ansigtsmasker fra ilovebeauty.dk. Det er nok mest realistisk at jeg får sidstnævnte, da budgetet for julegaver ikke er så højt i min familie, men så håber jeg da bare rigtig meget at jeg vinder konkurrencen her! Mit spørgsmål til dig er: hvad har du øverst på din ønskeliste til Jul? (Er sikker på at jeg og andre “vinter kvinder” kan blive meget inspirerede):-)

 • Svar
  Anna O
  29. oktober 2017 kl. 19:53

  Hej Charlotte.
  Jeg har altid været fascineret af smukke, ældre kvinder, der både ser friske ud og har den dér visdom over sig. Hvad tror du bliver dine skønhedsrutiner, når du bliver 80?

  De bedste hilsner
  Anna O

 • Svar
  Maria M
  30. oktober 2017 kl. 10:33

  Hej Charlotte,
  Jeg skal giftes til foråret og vil som de fleste andre gerne have en smuk og strålende hud på den store dag. Jeg er lige fyldt 31 og selvom det ingen alder er kan jeg i disse år virkeligt se at strukturen i min hud ændres. Jeg vil gerne høre hvad dine råd til at få en smuk hud med glød? Desuden, vil jeg gerne høre om dine tips og tricks til makeup til brylluppet som både er holdbar og som ser flot ud på billeder.

  De bedste hilsner, Maria

 • Svar
  riham
  30. oktober 2017 kl. 21:50

  Fortryder du ikke nogle gange dit fag? At du ikke valgte et mindre overfladisk fag eller ser du det ikke som værende overfladisk? )

 • Svar
  Josefine
  31. oktober 2017 kl. 09:10

  Jeg vil meget gerne høre din holdning til face shaving?

 • Svar
  Anne-Mette Kristensen
  31. oktober 2017 kl. 14:21

  Hej Charlotte.
  Jeg skriver til dig, da jeg egentlig blev så glad, da jeg så et af dine svar forleden i SKØN. Du skriver, at du nok mest er en økotøs, der kan li’ naturlige produkter og ikke går så meget op i A-vitamin og AHA etc.
  Det samme føler jeg. Bliver dog hele tiden i tvivl, men er der nogle gode produkter, du vil anbefale mig. Jeg er 51 år , ingen store problemstillinger andet end generelt tør hud og vil bare gerne have fugt og glød.
  Jeg ‘tænder’ på Rudolf Care, måske pga den lækre olie…synes bare det er meget svært, at finde et mærke, der ‘giver’ mig nok, uden at det koster hele min løn.
  Trænger til, at min hud får fred og ro…
  På forhånd tak..
  En anden økotøs
  Anne-Mette Kristensen.

 • Svar
  Dorte SC
  31. oktober 2017 kl. 16:33

  Kære Charlotte,
  Først og fremmest tillykke med din succes:) den er velfortjent og ret så inspirerende. Dernæst stor tak for jaderulle og tørbørstning, de er blevet favoritter.
  Skønhedsmæssigt har jeg to ting der dagligt driller, den ene er, hvordan i alverden finder jeg en let foundation eller anden farvet creme der hverken sidder i linier eller giver urenheder, svarende til dem man kan få af solcreme. Jeg bruger Tromborgs mineral pudder, men om vinteren bliver det lidt tørt at se på. Og den anden er Mascara, jeg har været “hjemløs” siden Chanels Sublime gik ud af sortimentet, jeg elskede den mascara. Siden har jeg prøvet: den nye fra Chanel, Elisabeth Arden, Estée Lauder, Lancome og Armani. Men de dur ikke rigtig, jeg oplever at de drysser, farver under øjet, børsten adskiller ikke vipperne, de holder ikke dagen ud osv. Har du en anbefaling eller et forslag til hvordan jeg finder en god mascara?

  Mange hilsner Dorte

  Bonus info: Jeg er 47 år, lys hud, normal til tør, om vinteren tør hud, lyse vipper jeg får farvet sort.

 • Svar
  Signe
  1. november 2017 kl. 20:59

  Jeg ville elske at prøve a vintner´s daughter, jeg har længe læst alt du har skrevet om den. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at spørge om hvordan du stresser af når dit arbejde samtidigt er en stor interesse? Altså hvordan finder du balancen? Jeg er selv sanger og Sanglærer og synes nogle gange det kan være svært at finde balancen når ens største hobby også er ens arbejde, det er jo priviligeret, men grænsen mellem arbejde og fri er samtidigt flydende, så det er jeg meget nysgerrig på hvordan du balancerer?
  Mit andet spørgsmål går på hvad du vil gøre ved ekstremt tær og sensitiv hud, når man gør alt man skal med rens, peeeling,serum, olie og olie til at drikke, og den stadig bare er knastør evt pga hormonbehandling?
  Tak for dejlige råd på siden og dine skriverier og ikke mindst for de fantastiske I love Beauty bokse, det er altid lidt ligesom juleaften
  Mange hilsner
  Signe

Efterlad en kommentar