I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Konkurrencer

Vind en YSL-læbestiftboks (der er læbestifter for 8.400 kr.)

[sponsoreret] Psst … jeg vil blot lige gøre opmærksom på, at på Instagram kører jeg lige nu lidt af en drømmekonkurrence. Fik du ingen blomster, kys eller Valentine-gaver forleden? Så råder jeg fluks bod på det i konkurrencen, hvor jeg udlodder en ret fantastisk limited edition luksusboks fra YSL med alle de læbestifter, du overhovedet kan ønske dig (vi taler læbestifter til en samlet værdi af 8.400 kr.) Konkurrencen kører i dag – fredag – med, så skynd dig ind på Instagram og følg mig på @charlottetorpegaard. Der står præcis, hvad du skal gøre for at vinde den (og ja, den er også ret overdådig at se på).

 

4 Kommentarer

 • Svar
  Mette midtgård
  16. februar 2018 kl. 18:01

  Det er simpelthen den vildeste præmie – ever! Kan se mig selv bruge timer på at trække den skuffe ind og ud og prøve farverne ? har skyndt mig at deltage på insta. Tak for at give os lidt at drømme om i denne grå tid!

 • Svar
  Marianne Jensen
  18. februar 2018 kl. 20:30

  Har skrevet på Instagram. Fantastisk gave. ??Krydser så meget fingre, for at være den heldige vinder . ??

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  20. februar 2018 kl. 11:33

  Kære Mette,

  Sikken en dejlig kommentar. Tak. Jeg er glad for at kunne bidrage til lidt drømmerier. Og ja, det er vitterlig den vildeste præmie;)

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  20. februar 2018 kl. 11:34

  Kære Marianne,

  Mange tak for din søde hilsen, og dejligt at konkurrencen falder i smag;) Jeg ville ønske, at vi havde en præmie til alle;)

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar