I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vil du med en tur på Amlys eng?

Følger du med herinde eller på vores øvrige platforme, har du med sikkerhed hørt mig tale om Amlys farm lidt udenfor London.

Om den fine biodynamiske eng i East Sussex, hvor alle Amlys produkter udspringer fra, der også inkluderer et mikrobryggeri, et æbleplantage, en bryllupslade og en såkaldt glamping-plads med shelters og små husvogne, som er en virkelig fin (og lidt mere glamourøs) måde at campe på.

Hawthbush huser også høns og en hane, der vækker én om morgenen, samt to hunde og to katte, der forsvinder i engens høje græs, når de går tur (den ene kat tror, at den er en hund og følger troligt med på turen).

Når man laver te her, smager det helt fantastisk, fordi vandet er særligt rigt og kendt for sine rensende og helende evner. Samtidig dufter her af neroli, jasmin, rose, kamille, lindeblomst og hyldeblomster som tørrer i særlige net i solen. Det er også alle disse ting, der er samlet i deres fine og helt særlige skønhedsprodukter.

I anledning af deres to nye og absolut anbefalelsesværdige produkter (de dufter omend endnu bedre end dem, du allerede kender og både rensen og den foryngende body essense har vundet mit hjerte) har de sendt os denne fine hilsen fra Hawthbush, som stedet hedder, og den deler vi fluks med jer.

Det er nærmest som et lille ASMR-moment – eller som at hoppe direkte ned i et af deres produkter.

Nyd turen.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...