I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

It is like being baptized by Mother Nature and Stevie Nicks herself

Det er nok den mest overbevisende skønhedsanmeldelse, vi nogensinde er stødt på, og tro os, vi har læst mange. Det er da heller ikke få anmeldelser, der dukker op, hvis du googler Monastery; lige fra at kurere akne og for meget sol til en daglig glød til huden og duften.

Duften er virkelig noget særligt.

Monasterys produkter går lige i hjertet.

Den eksklusive oplevelse og den tydelige effekt på huden er frugten af hårdt arbejde og detaljeret research. Alle ingredienser er nøje og kompromisløst udvalgt fra hele verden, og alle produkter er håndlavet i små portioner i Monasterys smukke studie i San Fransisco.

Bag mærket står Athena Hewett, som er ansigtsbehandler med 20 års erfaring. Hun har kombineret sin store viden om hud og skønhed med inspiration fra sit græske ophav, som altid har brugt urter og planter til at hele huden. Hun savnede rene, effektive og luksuriøse produkter som hun kunne bruge til sine behandlinger og som kunne hele hendes egen akne. Det blev begyndelsen til Monasterys kuraterede linje af olier, balms og essenser.

Monastery betyder kloster, og du vil hurtigt mærke en oplevelse af sindsro, stilhed og sjælefred, når du bruger de sanselige plantebaserede produkter.

Som var du trådt ind i en rolig klosterhave.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...