I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vidste du, at den også kan bruges til det?

Der er allerede et hav af jer, der er afhængige af vores Lip Serum, der – hånden på hjertet – er lidt af et vidunderprodukt, når det kommer til at mindske de små linjer rundt om munden. Vi er på ingen måde fortalere for, at rynker og linjer skal viskes helt væk, men når det kommer til netop linjerne om munden, så er det temmelig irriterende, at læbestiften ‘løber ud’.

Det er her Lip Serum kommer ind. Den lille rulle (belagt med 24K guld, intet mindre) gør vitterlig en forskel, og husker du samtidig at trykke let på det lille punkt mellem næse og mund, lige over amorbuen, så kan du gøre en stor forskel. Punktet får den muskel, der bevirker, at du spænder om munden til at slappe af, så linjerne ikke har noget sted at komme fra (du kan bruge fingrene eller dette lille akupressur-redskab til formålet).

Og nu vi er ved dét med læbestift, der løber ud – vidste du så, at Lip Serum også udgør en eminent primer til dine læber. Den får din læbestift (eller hvad du ellers foretrækker som læbefarve) til både at ligge pænere og mere ensartet, og til at holde længere på læberne.

Prøv selv, hvis du har den hjemme (har du den ikke allerede, så kan den anskaffes lige her<<)

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...