I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vidste du?

Amlys fine produkter udspringer fra en ganske særlig eng i East Sussex i England, hvor planter, urter og blomster vokser frit og biodynamisk – og kilden, der løber under engen, er mineralrig og helt ren. Det smages tydeligt, når du får serveret te og føles, når du sprayer ansigtet med en af Amlys berømte ansigtsmists, der har vundet et hav af priser.

Er du på disse kanter, kan du overnatte på engen i en nyrenoveret cirkusvogn eller et af de fine luksus-shelters med nymalet kaffe og økologisk kokosyoghurt i det lille køkken. Om morgenen kan du gå en tur med bare fødder på engen, men forvent selskab af katten, der ynder at gå med.

Har du ikke prøvet Amlys fine produkter før, så er ovenstående den følelse, de giver. Slow Beauty. Grounding. Ro. Og glød, selvfølgelig.

Start med Deep Reveal Cleansing Balm (der er den ubetinget bedste cleansing balm, vi har prøvet), Meadow Dew Essence (der er engens dugfriske morgen på flaske) og Radiance Boost for den ultimative oplevelse.

Nå ja, og Sleep Tight Face Balm som Vogue har kaldt for ‘their best sleep yet’.

Berig din hudplejerutine og dag lige her<< 

2 Kommentarer

 • Svar
  Birgit Bech Larsen
  29. januar 2024 kl. 10:20

  Tak for alle de gode tip👍 Da jeg bor i Nordjylland kan jeg desværre ikke lige komme forbi Kongens Have, desværre 🥹 Jeg har i øjeblikket store problemer med min hud i ansigtet. Den skaller, men føles ikke tør. Jeg har og gør stadig brugt lækre cremer og serum, renset mit ansigt og øjne hver dag, brugt masker og skrubbecreme uden effekt😫
  Dog skal tilføjes at jeg er i behandling med steroider (binyrebarktabletter)!
  Ps Har 2 børn bosiddende i Hellerup, så måske har jeg en chance for besøg i din Pavillon👌

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  31. januar 2024 kl. 18:58

  Kære Birgit

  Tak for din søde hilsen, og nej, det er ikke lige om hjørnet. Du er mere end velkommen til at kigge forbi os næste gang, du besøger dine børn i Hellerup. Alternativt kigger vi meget gerne på din rutine og ser om vi kan hjælpe dig. Binyrebarktabletterne har ganske sikkert noget med det at gøre, men vi kigger gerne dine produkter/rutiner igennem og ser, om der måske kunne ændres på noget. Også i lyset af at din hud måske har brug for noget andet, mens du tager tabletterne.

  Hvis du udfylder vores lille spørgeskema her (det er 2 minutter) og er lidt specifik, når det kommer til dine produkter, så vender vi fluks tilbage til dig: https://www.ilovebeauty.dk/vejledning/

  Mange hilsner Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...