I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vi vedlægger en lille gave (okay, helt så lille er den ikke)

If you can’t make it to the tropics, have them delivered.

Det læste jeg et eller andet sted for nylig og jeg fik øjeblikkelig hang til eksotiske olier, der dufter af strand og troper. Og sådan endte denne lille fine serie på hylderne hos os. Jeg kalder den for ‘skin paradise’.

Både bodyolien og bodybalmen fra Marine + Vine er baseret på den fine monoi-olie fra Tahiti kombineret med eksotiske olier fra kukui, macadamia og passionsfrugt, der er rige på essentielle antioxidanter, vitaminer, gode fedtsyrer og mineraler. Samtidig virker olierne både fugtende, beroligende, beskyttende og reparerende på hud, der kan blive udtørret af sol, vind, sand og vand.

Vi taler silkeblød sommerhud, og et berømt magasin gik endda så langt som til at kalde olien for den bedste opstrammende olie, de har prøvet. Not bad, ah?

Der er rigtig mange af jer, der, ligesom os, savner troper og palmer, for vi har solgt virkelig mange Tahitian-produkter siden lanceringen. Så mange, at Marine+Vine, der står bag de fine olier, har beriget os med de fineste mini-olier (okay, 10 ml, så helt så mini er de ikke) som vi fluks giver videre til jer (vi var lige ved at beholde dem selv, fordi de er vanvittig fine).

Vi vedlægger således en 10 ml Tahitian Oil Radiant Monoi Body Oil som gave ved køb af olien online. Den bliver automatisk tilføjet din ordre (så længe lager haves), så du kan se den tydeligt, når du bestiller. Den lille størrelse er perfekt til tasken, weekendturen og ferien.

Du finder den her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...