I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Tror du os når vi fortæller at den også har effekt på din mave?

Hvis du allerede kender vores originale Gua Sha, ved du hvor stor en indvirkning, den kan have. Ikke kun lokalt det sted, hvor du gua sha’er, men på hele flowet i din krop.

Det gælder også, når du bruger Gua Sha i ansigtet.

Det har ikke kun en effekt på linjer, rynker og glød. Det har også en effekt i hele din krop nærmest som en slags ansigts-zoneterapi.

Vidste du at fx kæbespændinger, som rigtig mange af os døjer med, udover hovedpine, også kan medføre mere fedt på maven? Studier viser at din krop opfatter kæbespændinger som en kronisk stresstilstand, og under stress producerer kroppen mere adrenalin og kortisol, der sætter sig som … ja, du gættede rigtigt: Ekstra fedt midt på maven.

Så nu byder vi på en Gua Sha til ansigtet også.

Den er skabt i rosenquartz som er den sten, vi altid vender tilbage til, når det kommer til massage af ansigtet. Og med en helt særlig skræddersyet form, der perfekt matcher både din kæbelinje, bryn, tindinger, kraniekant og contouring af kindben. Du kan vende den alt efter behov.

Det er ikke svært. Du kan enten følge de pile, vi har tegnet til dig på det lille kort, der følger med Gua Sha’en eller du kan bruge den intuitivt alt efter hvor du mærker spændinger eller har lyst til at stramme lidt op. Uanset hvad du vælger skal du altid huske en god olie, når du Gua Sha’er i ansigtet, så du ikke hiver unødigt i huden.

Denne er vores favorit til formålet.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...