I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Vi kører Online Only fra i dag

Måske har du allerede set rundt omkring på vores platforme, at vi fra i dag og de næste to uger frem lukker skønhedspavillonen og kører Online Only. Vi har i al fald postet løs om det siden i lørdags både på Instagram, Facebook, Youtube, Google, nyhedsbreve og herinde, så vi håber at vi rammer jer alle, så ingen går forgæves hos os den kommende tid. Vi har selvfølgelig også sat en seddel på døren i pavillonen.

Vi glæder os faktisk til at få lov at nørde lidt online. Det var dér, vi startede, og der er så mange ting, vi drømmer om derinde som vi ikke når i det daglige. Så klik endelig ind og se, hvad vi finder på.

Her og nu har vi sat en chatfunktion op, så vi kan tilbyde alle de tips og råd, I normalt får hos os i pavillonen. Det bliver mig, der fra i dag og de næste to uger svarer, når I spørger, for det har jeg tid til, når der er skruet ned for blusset andetsteds. Har du direkte spørgsmål til mig, så benyt dig endelig af det.

Jeg er naturligvis ikke på døgnet rundt og fanger du mig offline, kan du let sende dine spørgsmål som en besked i stedet, og så vender jeg tilbage med svar hurtigst muligt. Husk også at du kan benytte dig af vores generelle onlinevejledning, hvor du kan uploade foto af din hud og bliver guidet igennem en række spørgsmål.

Vi sender selvfølgelig pakker af sted smukt og lynhurtigt som vi plejer (og til de, der plejer at afhente deres pakker i pavillonen, er der også mulighed for det. Hvis du bestiller til afhentning, skriver vi tilbage til dig for at aftale nærmere tidspunkt).

Vi kan heller ikke afvise, at vi finder på nogle fine ting til jer derinde, som måske kan hjælpe jer lidt lettere igennem denne tid. Stay tuned.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...