I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vi hvisker jer lige dette i øret

… for vi ved at vi har et hav af glade Odacité-kunder, der elsker øjenserummet, ansigtscremen baseret på aloevera, matcha-cleanseren og den fine olie med vandmelon, der er eminent til Gua Sha-ansigtsmassage. Der kommer en stigning på Odacités produkter fra næste uge, så de produkter vi sætter på hylderne fra på mandag bliver desværre dyrere. Nogle mere end andre (fx stiger øjenserummet 40 kr., mens ansigtscremen stiger 100 kr., matcha-cleanseren stiger 120 kr. og ansigtsolien 200 kr.). Derudover udgår øjenserummet i pipetteform og fås fremadrettet udelukkende som kølende roll-on. Elsker du pipetten er det nu, du skal sikre dig den.

Vi skynder os at hviske jer det i øret, så I kan nå at fylde op her i weekenden på yndlingsprodukter, for hey, hvad der er sparet er tjent.

Til gengæld kommer der også nogle virkelig fine nye produkter fra Odacité som vi glæder os til at vise jer. Vi taler en silkeblød jasminduftende bodyoil og en lyserød natcreme med C-vitamin, ashwagandha og CoQ10 som er ren energi til din hud. Der kommer et helt fantastisk badesalt (moodboosting, what is not to like) med den helt særlige opløftende duft af rød grape samt et lille akupressur-tool til spændinger i ansigtet.

De kommer også op mandag.

Du sikrer dig dine yndlings-Odacité-produkter her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...