I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vi har lyttet, her kommer det

Det er blevet kaldt vejen til en mere klar og sund udstråling i huden. Og så har der været mere fokus på C-vitamin de sidste par år, hvor vi har vendt os mod alt, hvad der kan styrke vores immunforsvar og holde os sunde og raske.

C-vitamin er den ultrapopulære antioxidant, der beskytter huden fra fri radikaler som UV-stråling og forurening, stimulerer kollagenproduktionen og mindsker pigmentforandringer. For ikke at tale om glød og en mere klar og ensartet udstråling i huden. Det gælder selvfølgelig, når du tager det som et tilskud, men også når du smører det på.

Der er C-vitamin i de fleste af vores produkter på hylderne, så du altid vil være godt dækket ind på den front, men vi får stadig flere forespørgsler på et decideret C-vitaminserum som let kan tilføjes til en allerede eksisterende rutine.

Men det er ikke ligegyldigt, hvilket C-vitaminserum, du vælger. C-vitamin er yderst ustabilt, så det skal gøre rigtigt for at opnå ovenstående resultater. Samtidig skal det kunne bruges af selv den mest sensitive hud for at få lov at stå på vores hylder.

Værsgo, det C-vitaminserum finder du her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...