I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Made by Mammas

Langt de fleste af vores brands på hylderne er skabt af seje kvinder. Kvinder, vi kender personligt og har en relation til. Disse 5 kvinder lod sig endog inspirere af deres børn til de produkter, de har lavet, og det fejrer vi i anledning af Mors Dag.

  1. April Gargiulo fra Vintner’s Daughter – April skabte Vintner’s Daughter, da hun blev gravid med sin første datter og opdagede, at alt, hvad hun tidligere havde troet var sikkert og trygt for huden, var fyldt med nasties og fillers. I dag er Vintner’s Daughter et af de mest anbefalede og prisbelønnede ‘clean beauty’ brands overhovedet (og det kan vi virkelig godt forstå)
  2. Gabrielle Mirkin fra Activist Manuka – Sammen med sin familie slog Gabrielle sig ned på New Zealand for at komme tæt på natur og helbredelse af den Lyme Disease, hun lider af. Her fandt hun den særlige Manuka-honning som kun findes her, og skabte den til dato smukkeste, reneste og mest potente rå Manuka-honning , vi er stødt på (og ja, det hjælper selvfølgelig også på udseendet, at hun er tidligere grafisk designer for Vogue)
  3. Bee Shapiro fra Ellis Brooklyn – Hun er den cool og anerkendte skønhedsredaktør på New York Times, men blev inspireret til at skabe sit eget, da hun fik sin første datter. Det blev til de smukkeste ‘clean beauty’ duftlys med de fineste, diskrete dufte. Navnet Ellis Brooklyn kommer af datterens navn Ellis – og mærket blev skabt, mens de boede i Brooklyn
  4. Liv Winther og Bea Fagerholt fra To The Moon Honey – De står bag det populære mama-site To the Moon som de skabte, mens de begge var på barsel. Og til målgruppen fulgte den fine bodyoil, der rammer lige ned i, hvad gravide og (nybagte) mødre ønsker af deres pleje: Honey Body Oil.
  5. Gucci Westman fra Westman Atelier – Den ultrapopulære makeupartists mindst lige så populære ‘clean beauty’ makeupmærke har et hav af referencer til Gucci Westmans børn. Lige fra navnene og farverne til de små øjenskygge-magneter, der er inspireret af Guccis søn, der stablede øjenskyggerne i stedet for Lego

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...