I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

#3 – vi har altid denne i baghånden

Der skal kysses en del i december – der er både mistelten, juleaften og nytår – og det er jo ikke helt det samme med tørre læber. Ind kommer vores lille yndlings-læbetreat, nemlig vores økologiske lipscrub, som vi også elsker at give som gave (og flittigt foreslår jer, når I skal give noget fint).

Det behøver nemlig ikke at være så svært at få læberne i form. Massér blot med den velsmagende lipscrub af økologisk sukker og gode olier (det føles lidt som at spise en Berliner med sukker), og fjern med en fugtig klud. Det giver farve til læberne, fylde og fjerner de kedelige døde hudceller, der gør læberne tørre at se på. Voila.

Ryger der lidt indenbords, gør det ikke noget. For alt er økologisk og naturligt, selv smagene, der enten er rose, bær fra de svenske skove (smager lidt som god vingummi) eller lavendel-mint.

Velbekomme.

2 Kommentarer

 • Svar
  Tanja
  21. december 2019 kl. 21:04

  Hej Charlotte. Kan jeg bestille i shoppen ml jul og nytår. Glædelig jul. Kh. Tanja

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   22. december 2019 kl. 10:04

   Hej Tanja,

   Tak for hilsen. Du kan sagtens bestille, men vi holder juleferie og sender som udgangspunkt først, når vi er retur 2. januar. Hvis du ved, hvad du mangler, så bestil endelig i dag inden 15. Så får vi det fluks med posten i morgen.

   Rigtig glædelig jul.

   Mange hilsner
   I LOVE BEAUTY

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...