I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vi fejrer Sakura Festival

Det er noget helt særligt, når de japanske kirsebærtræer blomstrer.

Hvis du nogensinde har været i Tokyo, mens det sker, så ved du, hvilken effekt det har på krop og sjæl at sidde under de lyserøde blomstergrene på et tæppe med obento-frokostboks og grøn te. Japanerne fejrer det også med masser af sake, hvad man kan læse om i aviserne i dagene efter.

Faktum er, at firmaer lukker og børnene slipper for skolen, så alle kan nyde øjeblikket. For kirsebærtræerne, eller sakura, som de hedder på japansk, blomstrer kun to uger i foråret, så oplevelsen kan ikke udsættes eller fremskyndes, men skal nydes her og nu. Det er godt at blive mindet om indimellem.

Når de japanske kirsebærtræer blomstrer i Kongens Have, bliver jeg også mindet om nogle af de andre fine japanske ritualer. Som grøn te i små fine keramikkopper. Smukt anrettet sashimi. Håndbroderede vintage-kimonoer. Og selvfølgelig de fine, sirlige og delikate japanske skønhedsritualer som vi også har mange af på hylderne.

Kenzan-børsten, der er inspireret af de traditionelle japanske kenzans som de bruger til deres fine blomsteropsætninger. Washi Towel som er en vigtig del af det japanske baderitual. Ukas aromaterapeutiske negleolier med dufte, der balancerer hele din dag. Den fine japanske Yuzu-frugt der stimulerer alle sanser og blandt andet findes i denne økologiske tandpasta. Og Kimono-neglelakken i den fineste hvide farve med et touch af rosa, akkurat som en traditionel japansk kimono. Eller Fuji, der har samme farve som landskabet rundt om det hellige japanske Fuji-bjerg.

Du finder alle vores japanske favoritter lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...