I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vi byder på Chakra chokolade i pavillonen

Det er lørdag, og jeg har selv fornøjelsen af at være i pavillonen i dag. Så kig endelig forbi, hvis du kan bruge mine råd og tips. Men kig også forbi, hvis du ikke allerede er faldet for vores yndlings-chakra-chokolader. Vi byder nemlig på dem i dag lørdag.

Det er vores egen go-to snack, når vi har brug for lidt ekstra til den søde tand i løbet af dagen (og tro mig, det har vi her i overgangen til efteråret, hvor det hele kræver lidt ekstra boost og energi). For ikke nok med at de smager virkelig godt (og nyligt har fået en fornem pris for netop dét), så er de sødet med dadel, der gør oplevelsen mere intens og utrolig tilfredsstillende. Helt perfekt som et lille boost om eftermiddagen eller til aftenkaffen, da de ikke får blodsukkeret til at skyde i vejret, men blot giver en behagelig mæthed.

Og hvad har chakra så med dét at gøre?

Det er bare en lille ekstra topping på det hele. Du behøver selvfølgelig på ingen måde at gå op i den slags for at nyde disse fine chokolader. Du kan også bare vælge efter dine yndlingssmage.

Men er du nysgerrig handler det om, at i ayurvedisk tradition refererer chakra til 7 forskellige energicentre i kroppen, der går fra toppen af hovedet til bunden af rygraden. Fra krone-chakra til rod-chakra.

Hele tanken bag chakra er at skabe flow og energi i kroppen for at sikre din sundhed og vitalitet. Her kan de forskellige chakraer indimellem have brug for næring og balance for at holde et konstant flow.

Det kan man give på mange måder.

Yoga, meditation, massage eller urter.

Eller du kan læne dig tilbage og nyde et stykke chokolade, der er skabt specifikt til at nære de forskellige chakraer.

Kig forbi os i dag lørdag og få en smagsprøve.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...