I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Her er opskriften på fyldige læber

Det er efterhånden en velkendt historie at trenden med fyldige læber (okay, til tider også for fyldige læber, hvis du spørger mig) stammer fra den dag i 2015, hvor Kylie Jenner afslørede, at hun fik lavet sine læber.

Indenfor blot et par timer sås en 70% stigning på forespørgsler på læbeprocedurer and the rest is history.

Det er ingen hemmelighed, at nåle og invasive procedurer ikke ligger under mit skønhedsdomæne. Men det betyder jo ikke, at jeg ikke synes, at fyldige læber er smukke eller at jeg ikke er opmærksom på, at læberne, alt andet lige, bliver mindre fyldige med alderen.

Heldigvis kan du få bløde fyldige læber med helt naturlige produkter, hvis blot du vil gøre en lille indsats.

Her er opskriften (som i øvrigt også holder tørre efterårslæber fra døren – win-win):

  1. Brug denne lipscrub et par gange om ugen. Det skaber cirkulation og dermed fylde og farve til læberne; det fjerner tør hud, så læberne bliver bløde og dine læbeprodukter trænger bedre ind; og din læbestift eller læbefarve sidder og holder langt bedre
  2. Overvej dette læbeserum, der både giver ekstra fylde til selve læben, når du bruger det under din læbebalm, og – hvad mange af jer spørger efter – mindsker de små linjer rundt om læberne som – indrømmet – er småirriterende
  3. Brug denne læbemaske om aftenen, inden du skal sove, og du vågner op med bløde, fyldige, smukke læber (du kan oven i købet bruge den om dagen også for ekstra pleje og fylde)

Det er ubetinget den bedste antiaging, blødgørende tre-enighed, du kan få læberne i. Så er det sagt.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...