I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Vi bliver ved pigmenterne

Tjek også, hvad Peter Philips lavede til Chanels Haute Couture-show for nylig. Smoky eyes i metallisk grå tilsat masser af sort eyeliner og mascara. Den skinnende øjenmakeup var en forsmag på Chanels Illusion d’Ombre, en kollektion af cremede øjenskygge-pigmenter (endelig får vi også glæde af Peter Philips passion for pigmenter) i seks nuancer fra hvid til sort, som du kan bruge alene eller blande. Jeg har fået dem ind ad døren, og de er superflotte. Pigmenterne er en del af Chanels efterårslook, der kommer på hylderne i august, og farven, som Peter Philips brugte på showet var Mirifique, en næsten sort tone med masser af glitter. Vil du gøre ham kunsten efter, så forlæng skyggen, så udtrykket bliver næsten katteagtigt, og lad læberne være neutrale. Og blonden – i haute couturen må der være en blonde!

 

4 Kommentarer

 • Svar
  Marie
  19. juli 2011 kl. 10:28

  Ak.. Endnu engang lokker Peter Phillips med hans gennemførte kreative talent, Pigmenter til øjne! Det er jo absolut MUST-HAVE!
  – blonden er ret fin, til at understrege dette flotte look!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  19. juli 2011 kl. 12:07

  Hej Marie,

  Ja, det er svært ikke at falde for hans genistreger. Og disse er vitterlig superfine. Jeg har haft fingre (og øjne) i alle seks farver.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Pudderblonder « I Love Beauty – Charlotte Torpegaard – Blog
  3. august 2011 kl. 10:56

  […] øjenmakeup og blonder i forbindelse med Haute Couturen i Paris (læs mere her). Men du behøver faktisk ikke at tage til Paris, for tendenserne var at finde til den danske […]

 • Svar
  Der må sprayes « I Love Beauty – Charlotte Torpegaard – Blog
  9. august 2011 kl. 08:53

  […] sølv. Øjenmakeuppen var lavet med sølvpigmenter. Læs mere om pigmenter her og hvorfor de er efterårets helt store trend. Klik også ind igen og se, hvordan du selv […]

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...