I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Skønhed

Velkommen til 2013

Jeg glæder mig altså til at plastre denne skønhedsblog til med tips, trends og anekdoter fra skønhedsverdenen her i 2013. På fjerde, snart femte, år. Tænk engang. Der er så mange ting, jeg har lyst til at fortælle jer om, og så mange ting jeg har lovet jer at skrive om, lige fra poreminimizers (altså sådan nogle produkter, der minimerer porerne i huden, så den bliver helt fin og perfekt – en stor trend i øvrigt!) til parfumer. Har du lyst til endnu mere, så er du velkommen til at følge min faste skønhedsklumme i ELLE hver måned, og lytte med på The Voice hver lørdag eftermiddag, hvor jeg er i studiet hos Benedicte Balling. Der kommer også masser af nye skønhedsevents på programmet i 2013, og til april kommer – endelig – min nye skønhedsbog (læs mere her), der var lidt længere undervejs end planlagt. Sådan er det, når man gerne vil det hele på den halve tid. Du kan i øvrigt stadig få fingre i min første skønhedsbestseller til særpris lige her. Vi sendte over hundrede ud inden jul til julegaver, men måske du gerne vil have den til dig selv også. Eller til at glæde en god veninde. Det er jo kun 2013 én gang.

Du kunne også være interesseret i...

2 Kommentarer

 • Svar
  Anne Larsen
  2. januar 2013 kl. 12:31

  Jeg glæder mig til at høre om poreminimizers. Jeg har irriterende store porer, men jeg har altid opfattet det som et produkt der bare IKKE virker. Så jeg er har ikke ville kaste mine penge efter det.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  4. januar 2013 kl. 14:31

  Kære Anne,

  Jeg lover dig, at jeg har et par gode tips og tricks i ærmet. Så følg endelig med. Jeg skal nok tage fat på det hurtigst muligt.

  God weekend, Charlotte

Efterlad en kommentar