I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Konkurrencer

Vandt du? (og skønhedssøvn for begyndere)

Tusind tak for alle jeres mange indspark i konkurrencen om de attraktive SaveMyFace-puder. Og hold da op, hvor er der alt for mange, der sover alt for dårligt. Jeg ved godt, at søvnproblemer efterhånden er gået hen og blevet en folkesygdom, og at cirka halvdelen af os lider af det i perioder af vores liv, men jeg havde sådan håbet, at det ikke var lige jer. Min egen ubetinget værste søvnperiode var, da min søn var baby. Søvn var absolut ikke noget, han fandt interessant, og da jeg er syvsover af natur, var det en virkelig dårlig kombi, der varede de første to år af hans liv. Det er frygtelig lang tid at mangle sin søvn, og det ses på udseendet, på huden, på overskuddet og på humøret. Det er ikke uden grund, at søvn, eller rettere mangel på samme, bliver brugt som torturmiddel rundt omkring i verden. Faktisk har trætte, udmattede mødre fået deres helt eget navn: Mombie. Det står for ‘a sleep-deprived exhausted mother who feeds on coffee and thrives on wine. Aproach with caution and caffeine’. Kender du hende? Nogle gange om natten, når jeg blev vækket for, hvad der føltes som hundredetyvende gang, drømte jeg mig væk på sovespa (jo, sådanne findes faktisk). Jeg drømte også om ‘Night Nannies’, som er barnepiger, der overtager tjansen om natten, så du kan få sovet (de findes også, i USA og Frankrig).

Jeg fik min nattesøvn tilbage, men oplevelsen fyldte så meget, at den også fik lov at fylde i min skønhedsbog Yummy Mummy, hvor du finder et helt kapitel med tips til bedre søvn (og ja, de virker også, selv om du ikke har en baby i skørterne, maven eller på vej). Du kan finde mere her, hvor der også ligger et par Youtube-film om emnet. Og så til vinderne af de to SaveMyFace-pudesæt. Det blev Tina og Karin, der har fået direkte besked pr. mail. Rigtig god fornøjelse.

Du kunne også være interesseret i...

2 Kommentarer

 • Svar
  HeLene
  13. september 2015 kl. 19:32

  Ej, det var ikke mig! Men tillykke til vinderne af puderne, de virker så skønne.

  Jeg kan virkelig godt lide Melissa Dream tabletterne fra New Nordic når jeg har perioder af dårlig søvn, især rammer det mig om vinteren. Det hjælper meget og tager også det værste af min PMS (eller om det bare er at den bliver værre når jeg sover slemt?) Synes man de er dyre er det mange der sværger til en magnesium pille om aftenen, og det bruger jeg også nogle gange når det ikke er så slemt.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  14. september 2015 kl. 10:56

  Nej, det var ærgerligt, HeLene. Vi lod Random.org udtrække vinderne, da alle efter vores mening havde fortjent dem. Du må ønske dig én i julegave;)

  Og tak for tip om Melissa Dream. Dem har jeg ikke prøvet. Men jeg benytter mig meget af magnesium-tilskud – og indimellem af Baldrian, især på rejser med jetlag. Dem, jeg har anbefalet magnesium til, har fået rigtig gode resultater.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar