I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Vagina Facials (eller smæk svesken på disken)

Hun nærmest hviskede det til mig. Va-hvaffornoget, sagde jeg for det var så lavt, at jeg næsten ikke kunne høre det. Vagina Facials eller Vajacials, som de også hedder. Det er ikke første gang, jeg hører om det. Rent faktisk har jeg haft tendensen med i et par foredrag, jeg har holdt om nye spatrends. Men jeg troede egentlig, at Phit Vagina Spa i New York mere var et sted for Hollywoodstjerner og excentriske kendisser end stedet, hvor hele New York står i kø. Der tog jeg fejl. Ifølge de amerikanske skønhedsredaktører (læs mere om dem nedenfor), så er dit underliv tidens nye skønheds-hotspot, og der er ikke dét, du ikke kan få ordnet, så det fremstår så ungt, fyldigt og ja, du fortsætter selv, som muligt. Alt, hvad du kan få lavet i ansigtet, kan du også få lavet down there. Der er både pelvic fitness på menuen, vagina steaming og the peach smoothie vajacial. Der er også fillers, lasers, lifts og hvad ved jeg. Og det er lige så udbredt som Botox er det i LA. Det er ikke nået hertil endnu og det tager helt sikkert også en rum tid, før det gør. Men nu ved du, hvor du kan få dit vagina fix, hvis du skulle være interesseret.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...