I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Allermest handler det om at værdsætte sig selv

Jeg bliver ofte spurgt, hvad der altid står på mine skønhedshylder, uanset trends og nye fixes. Det afslører jeg nedenfor til Alt for Damerne, der bad mig komme med mine 7 skønhedsbud. Jeg kan fortælle, at de inkluderer en del af mine klassikere, som du allerede vil kende, hvis du følger med her på skønhedsbloggen og hvor jeg ellers udbreder mig om skønhed (jep, den er god nok, tænk tørbørstning, cremeblush, concealer, aromaterapi, ansigtsmassage og hårbørster). Og så står mit skønhedsbudskab der også sort på hvidt: For skønhedsekspert Charlotte Torpegaard handler skønhedsritualer ikke kun om, hvad der er i krukkerne. Det handler mindst lige så meget om at værdsætte sig selv. Rigtig god og værdsættende weekend til jer alle.

12 Kommentarer

 • Svar
  lovisen
  28. august 2015 kl. 13:03

  Bliver altså nogen gange lidt forvirret over Touche Eclat, for synes den skiftevis bliver omtalt som highlighter og concealer, også af fagpersoner. Men du bruger den altså til at skjule? Bruger du den også under øjnene?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  28. august 2015 kl. 13:30

  Hej Lovisen,

  Godt du skriver. For der er nemlig flere holdninger til Touche Eclat, der ganske rigtigt af mange bruges som highlighter til at lyse ansigtet op. Den fås i forskellige toner og har concealer-effekt, alt efter hvilken du vælger. Jeg bruger den absolut under øjnene. Hvis jeg ser meget træt ud, så kan jeg godt finde på at supplere med en mere dækkende concealer (så bruger jeg den først og derefter Touche Éclat), men ellers bruger jeg den alene. Den dækker heller ikke urenheder, pigmentforandringer osv.

  Personligt kan jeg rigtig godt lide den meget lette og let lysnende effekt, den har, og jeg vender altid tilbage til den.

  Besvarer det dit spørgsmål?

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  lovisen
  28. august 2015 kl. 13:38

  1000 tak for svar Charlotte, det giver fint mening…

 • Svar
  F
  28. august 2015 kl. 16:16

  Hej Charlotte, Line Friis’ behandlinger lyder gode. Men hun har lukket for kundetilgang. Ved du, om der er andre supergode behandlere (evt. i hendes klinik)? Kan man mon skrive sig på en venteliste?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  28. august 2015 kl. 16:35

  Hej F,

  Ja, det er irriterende;) Jeg kan nærmest heller ikke få tid længere. Jeg må lade være med at sige det højt fremover;)

  Jeg ved, at hun har ansat en ny behandler på klinikken, og at hun er superkritisk med oplæring, filosofi osv. Det burde stå på hendes hjemmeside. Og ellers kan jeg anbefale Amazing Space på D’Angleterre eller Complete Me i Kompagnistræde.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tanja Olesen
  29. august 2015 kl. 13:00

  Hej Charlotte. Jeg bliver lidt nysgerrig på det der med anti oxidant olie til ansigtet og serum. I hvilken rækkefølge og begge dele, altså både serum og olie. ? Jeg tåler desværre ikke alle olier, men håber at kunne finde en jeg kan bruge. Har fået at vide at jeg skal gå uden om oliefrie cremer pga knopper ved hage partiet, men ved faktisk ikke om det mere var min stressede periode der gjorde udslaget på det tidspunkt. Er meget glad for caudalie og bruger dagcreme, beauty elixir og rense slummen derfra. Hvilke olier bruger du? Kh. Tanja

 • Svar
  Tanja Olesen
  29. august 2015 kl. 13:00

  Rense skummet derfra : )

 • Svar
  Tanja Olesen
  30. august 2015 kl. 10:01

  Hej igen Charlotte. Har lige læst om ansigts olien glow fra kamameju . Kunne det være sådan en olie med anti oxydanter for synes ikke caudalie har en sådan og hvordan kombinerer jeg det så med serum ? Kh. Tanja

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. august 2015 kl. 16:11

  Kære Tanja,

  Dejligt det kunne gøre dig nysgerrig. Rækkefølgen er altid serum først og derefter olie. Jeg bruger altid (som i altid) olier på min hud. Både på kroppen og i ansigtet. Det veksler lidt, hvilke jeg bruger, men favoritter tæller blandt andet hybenkerneolie og mandelolie (hvor sidstnævnte fra Weleda er rigtig god til at hjælpe en hud ude af balance, uanset om den er tør eller fedter, så måske det kunne være noget for dig). Lige nu bruger jeg en ansigtsolie med retinol (en effektiv antiage-ingrediens) fra et relativt nyt svensk mærke, der hedder Verso.

  Hvis du gerne vil tilføje antioxidanter til din hudpleje og godt kan lide Caudalie, kan jeg varmt anbefale det produkt, der hedder Polyphenol C15, der er en en effektiv antioxidantserum. Eller den nye Premier Cru The Elixir, der er en silkeblød olie med masser af næring og antioxidanter fra vinen.

  Bed om en prøve på begge og se, om det kunne være noget for dig.

  KH Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. august 2015 kl. 16:13

  Hov, Tanja, der var mere fra dig. Caudalie har absolut masser af antioxidanter i deres produkter, som du kan se af mit svar ovenfor. Hele deres serie er bygget op omkring antioxidanter fra vinens verden – du kan læse mere om det her: https://www.ilovebeauty.dk/konkurrence-2/kultmaerket-caudalie-er-pa-hylderne-herhjemme/2013/11/

  Men du kan også sagtens bruge Karmemejus Glow. Den tilføjer du efter rens og evt. serum, og inden creme.

  Giver det mening?

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tanja Olesen
  30. august 2015 kl. 20:06

  Hej Charlotte, mange tak for svar. Det giver altid mening det du skriver og elsker din blog . Mange hilsner Tanja

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. august 2015 kl. 21:09

  Åh, tusind tak, Tanja – det er jeg virkelig glad for at høre!;)

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...