I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vær mere scentimental! #1

Jeg har det lidt ambivalent med nytårsfortsætter. De dér nytårsfortsætter, der skal ændre hele ens liv på et øjeblik, tror jeg ikke over en dørtærskel. Men jeg kan godt lide at tage alle de gode elementer med ind i det nye år og give dem mere plads og fokus. Skrive dem på en stor tavle, så jeg ser dem. Nogle gange er det blot de helt små ting, der kan gøre en forskel. På et tidspunkt skrev jeg en artikel i COVER med mine skønhedsnytårsfortsætter som jeg stødte på forleden, da jeg ryddede op i bunkerne. Måske du kan få glæde af dem. De bragte i al fald et lille smil på læben hos mig, da jeg genlæste dem.

Det første handler om at være, ikke mere sentimental, men mere scentimental. I forlængelse af skønhedsjulekalenderen 2015, der var fyldt med alskens parfumer og historier, synes jeg, at det nytårsfortsæt passer perfekt. Du får de andre løbende over de næste par dage. Rigtig godt nytår til alle. Jeg håber, at I har fået en forrygende start på 2016.

6 Kommentarer

 • Svar
  Vibe Kjaedegaard
  2. januar 2016 kl. 16:45

  Hej Charlotte. Det glæder jeg mig til at læse. Og så passer scentimental jo meget godt sammen med smil, for hvis vi dufter noget dejligt, smiler vi jo og siger uuhhmm. 🙂 mere “dufter-dejligt” og flere smil. Smil, Vibe 🙂

 • Svar
  Michelle
  2. januar 2016 kl. 19:51

  Det hedder nu nytårsforsæt 😀 man sætter sig noget for. Man fortsætter jo ikke noget. Men godt nytår Charlotte. 🙂 nyder at læse med herinde!

 • Svar
  Anne H
  3. januar 2016 kl. 20:08

  Kære Charlotte.
  Jeg laver ikke store nytårsfortsætter. (Det er stavekontrollen der driller ; )
  Har en sætning på mit køleskab: “Hvilken LILLE ting kan jeg gøre hver dag, der har en STOR virkning?”
  Det tror jeg mere på. …Mange bække små!
  Kh Anne

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  4. januar 2016 kl. 09:41

  Ja, Vibe, scentimental rimer helt perfekt på smil;) Rigtig god mandag til dig (den er lidt sværere at tage med et smil her efter ferien, ikk’).

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  4. januar 2016 kl. 09:58

  Kære Michelle,

  Du har helt ret, det hedder nytårsforsæt på godt, gammeldags dansk. Men jeg kan nu meget godt lide tanken om at fortsætte noget godt og tage mere af det med ind i det nye år (og lur mig, om ikke nytårsfortsæt med ‘t’ bliver optaget i retskrivningsordbogen snart – det er vist ret udbredt efterhånden;).

  Rigtig godt nytår til dig. Jeg håber, du har fået en forrygende start på 2016.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  4. januar 2016 kl. 09:58

  Det er en virkelig fin sætning, Anne. Den vil jeg også have hængende på mit køleskab;)

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...