I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Tusind tak!

Jeg håber, I alle har haft lige præcis den jul, I ønskede jer. Selv har jeg snuppet mig en del tid på langs i sofaen, i gæstepauserne. Åh, det er længe siden, at jeg har tilladt mig bare at se den ene (jule)film efter den anden, kun afbrudt af en tur i køkkenet for at varme julemadsrester, samt mande mig op til et par Ninjago-byggeprojekter med min søn. Jeg har også mere eller mindre holdt mig fra blog, Facebook og Instagram (okay, George Michael fik mig til at gå på kompromis med alle mine gode intentioner, akkurat som han gjorde det, da jeg var teenager – det var nogle andre intentioner, men alligevel. Hvor var det en trist nyhed). Faktisk kan man næsten tale om en slags digital detox, som er lidt af en spirende trend i øjeblikket, både i modeverdenen, skønhedsverdenen og rejsebranchen (jo jo, du kan tage på digital detox-retreats, hvis du ikke har rygrad til at klare det selv). Alt dette skal jeg selvfølgelig nok skrive meget mere om i det nye år, og mange andre ganske sikkert også. Lige nu og her vil jeg blot benytte lejligheden til at sige tusind tak for jeres entusiasme og engagement i min skønhedsjulekalender endnu en gang. Det er sådan en udsøgt fornøjelse at lege julemand hele december og vi har delt smukke præmier ud for over 50.000 kr. (og sikke præmier!). Den allersidste, heldige vinder er netop udtrukket. Det blev Anne Mette K, der kan glæde sig til at smyge sig i cashmere og nyde økologisk te. Den præmie ville ellers have passet perfekt til mine dasedage …

15 Kommentarer

 • Svar
  Anne Mette K
  27. december 2016 kl. 15:05

  Tusinde tak og HURRA! Jeg er ikke en ‘god’ vinder, undskyld, men jeg kan simpelthen ikke lade være med at juble (meget) højlydt, tak igen. Jeg glæder mig så meget til vikle mig i cashmere luksus, drikke øko te og måske kombinere det med en maske eller to!

 • Svar
  Rie Dyrnes
  27. december 2016 kl. 22:17

  Tillykke til alle :O) Tak for en hyggelig julekalender. Havde måske været sjovere hvis mit navn var blevet trukket ud. Jeg vil prøve at opføre mig pænt i hele 2017, så kan det være julemanden kommer her forbi. Rigtig godt nytår og tak for en masse læse stof og eftertanke :O)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  29. december 2016 kl. 14:12

  Det er så velfortjent, Anne Mette – nyd det så meget. Din præmie er på vej til dig;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  29. december 2016 kl. 14:13

  Mange tak for hilsen, Rie, og ja, det ville da have været endnu sjovere, hvis du havde vundet (det er den digitale julemand, du skal charme i dette tilfælde – det er ham, der trækker vinderne hver dag under lågerne;). Rigtig godt nytår til dig også!

 • Svar
  Helle Svendsen Bull
  4. januar 2017 kl. 19:42

  Hej Charlotte.
  Jeg var så heldig at vinde i din skønne julekalender d 16. dec. Parfume fra Victor & Rolf. Jeg har dog ikke modtaget den endnu. Men håber den er på vej .
  Venlig hilsen Helle

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  4. januar 2017 kl. 21:56

  Kære Helle,

  Tak for din hilsen, og godt du skriver. Den er absolut på vej. Der har været noget forsinkelse ifm. juleferien, men Viktor & Rolf har bekræftet, at de netop har sendt ud. Det beklager vi selvfølgelig, og håber, at det til gengæld bliver ekstra-dejligt at modtage en velduftende blomsterbombe i en kold og grå januar.

  Rigtig god fornøjelse, Charlotte

 • Svar
  Helle Svendsen Bull
  17. januar 2017 kl. 17:36

  Hej igen.
  Jeg har stadig ikke modtaget parfumen fra Viktor og Rolf. Du skrev d 04.01.17, at de havde sendt den, så det undrer, at den endnu ikke er kommet.
  Det kan godt være jeg er for utålmodig :-).
  Vh Helle

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  17. januar 2017 kl. 17:49

  Kære Helle,

  Du er absolut ikke for utålmodig! Det beklager jeg virkelig. Og ja, den skulle være sendt den 04.01, så det er vist lige længe nok, selv om posten ikke er kendt for at være de hurtigste i øjeblikket.

  Vi tjekker fluks op på det og vender tilbage til dig.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  18. januar 2017 kl. 16:06

  Kære Helle,

  Vi har undersøgt sagen, og parfumen er ganske rigtigt afsendt til dig den 4. januar, så hvor den er forsvundet hen, vides ikke. Men Viktor & Rolf sender dig en ny. Vil du ikke lade os vide, når du har modtaget den, så vi ved, at alt er i orden? Og igen, beklager jeg virkelig ulejligheden og den ekstra ventetid.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Helle Svendsen Bull
  18. januar 2017 kl. 18:25

  Hej Charlotte
  Tak for det. Jeg skal skrive straks jeg modtager den. Men det er da træls, at den er forsvundet. Men pakker kan jo også blive stjålet. 🙁 desværre.
  Venlig hilsen Helle

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  18. januar 2017 kl. 19:51

  Tak, Helle, og ja, det er da så træls! Og absolut ikke meningen. Forhåbentlig er der nogen, der så går rundt og dufter dejligt at blomster et eller andet sted – og glæder andre med det;)

 • Svar
  Helle Svendsen Bull
  21. januar 2017 kl. 17:24

  Hej igen
  Mens jeg venter på parfumen 🙂 var jeg lige inde og kigge på din shop m.m. ( det er jeg nu jævnligt, og jeg har også været heldig at få fat i en af dine lækre bokse et par gange).
  Så faldt jeg lige over din Yummy Mummy boks. Der er faktisk mange af de produkter, der er i den, som jeg kunne tænke mig at prøve, selv om jeg bestemt ikke er gravid. Jeg er 58 år, men er meget interesseret i milde naturlige produkter. Så var det jeg tænkte på, om jeg kunne købe den uden Yummy mummy bogen, som jeg ikke har behov for 🙂 ?
  Det, der er så skønt ved dine bokse, er at man får mulighed for at prøve luksusprodukter, som man ikke normalt køber, fordi de er for dyre eller man ved ikke de eksisterer, og så ender det måske med at blive et ynglingsprodukt. Håber du bliver ved at lave dem, og hold det bare på de 100. Ingen grund til at udvande et lækkert concept. Og jeg synes det er helt til grin, når folk ikke har fået en box, og brokker sig over det.
  Rigtig god weekend til dig
  venlig hilsen Helle

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. januar 2017 kl. 20:45

  Kære Helle,

  Viktor & Rolf har bekræftet, at de har bestilt en ny parfume til dig, og de sender den, så snart den lander hos dem på kontoret. Så det nærmer sig (forhåbentlig) med hastige skridt.

  Mht. Yummy Mummy-boksen, så er du absolut ikke den eneste ikke-gravide/ikke-nybagt mor, der har købt boksen (eller bogen for den sags skyld;). Indholdet henvender sig reelt til alle, der interesserer sig for, hvad der er i deres skønhedsprodukter (og vådservietterne er meget gode i bilen eller håndtasken uanset om man har baby eller ej). Så selvfølgelig kan du købe den, og den ligger også inde i shoppen både med og uden bogen. Linket uden bog er dette:

  http://shop.ilovebeauty.dk/collections/yummy-mummy/products/yummy-mummy-boksen

  Dejligt at du kan bruge mine beautybokse;)

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Helle Svendsen Bull
  9. februar 2017 kl. 16:46

  Hej Charlotte.
  Vil bare lige sige, at jeg i dag har fået min Flowerbomb. 🙂 Skøn duft.
  Og pga ventetiden synes Cecilie, at jeg skulle have 100 ml i stedet for 50.
  Så det er da bare skønt. Tak for parfumen og besværet.
  Mvh Helle

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  10. februar 2017 kl. 16:48

  Kære Helle,

  Mange tak fordi du skrev tilbage, og dejligt at du er blevet kompenseret for den ekstra ventetid. Det er jeg rigtig glad for.

  God weekend, KH Charlotte

Efterlad en kommentar