I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
ILOVEBEAUTYboksen

Dette var i jule-surpriseboksen!

Inden jul lovede jeg at afsløre indholdet jule-ILOVEBEAUTYboksen med billeder og film. For selv om du måske ikke var en af de heldige, der fik fingre i den, kan der jo sagtens stadig være inspiration og tips at hente omkring produkterne, så har du lyst til at vide, hvad der var i den, så er det blot at kigge med i filmen her<< (jeg kan afsløre, at de fine skønhedssager tæller både franske parfumefristelser fra Hermès, perlemasker fra Själ, stjerneprodukter fra Carita – snup en ansigtsbehandling hos Carita i Paris, hvis du er på de kanter! – mascara-boosts fra Sisley, vidunderdråber fra BioEffect, favorit-dryspray fra Oribe – don’t miss – og den fineste blush fra Lancôme). Nytårsboksen bliver lagt op den 2. januar, når I lige har fået øjne igen (jeg har en søn på 5, så jeg er vågen den 1. januar, men jeg skal nok holde mig i skindet;). Åh, den er også virkelig fin. Med udelukkende gode nytårsforsætter, der gør 2017 til dit fineste år (det trænger vi vist til)

Sponsor:

 

Non Surgical Hair Replacement Systems for Men and Women

Founded in 2008 by Lukee Li, NewHairLine believes that non-surgical hair replacement systems should be affordable to everyone and provide the most natural looking “New Hair Line”

NewHairLine has revolutionised the hair system industry by cooperate with hair salons and stylists over the world in order to provide the most natural hair systems.

4 Kommentarer

 • Svar
  Line Høj
  29. december 2016 kl. 18:28

  Jeg er blevet lidt vild med perlemasken fra Själ… det ærgrer mig lidt, for den er way out of my budget 😀

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  29. december 2016 kl. 23:06

  Ha ha, Line, ja, det kan være et dyrt bekendtskab. Men jeg er helt enig – den er virkelig god! (og alt det med mineraler og stene bliver en stor trend i 2017, så vi må snuppe en avisrute ekstra;)

 • Svar
  Lene
  30. december 2016 kl. 13:22

  Blush fra Lancôme, hvad hedder den præcis :)? Den ser så fin ud !!!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. december 2016 kl. 19:37

  Kære Lene, den er superfin. Det fulde navn er Lancôme Blush Subtil Pépite de Corail;)

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...