I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Skønhed

Truth or Dare

Der er ikke de rygter, der ikke har lydt gennem tiden om en parfume i Madonnas navn. Og nu er det så ganske vist. Til foråret kommer megastjernens egen parfume på hylderne, og det er ikke småbeløb, vi taler om. Coty, der står bag duften (og en lang række andre celebrityparfumer som Jennifer Lopez’ og Lady Gagas, der lanceres lige om lidt) forventer, at Madonnas parfume kan generere et salg på omkring 60 millioner dollars fra april til december næste år (og så kan man jo kun begynde at gætte på, hvad Madonnas royalty lyder på). “Mit ældste minde om min mor var hendes parfume. Jeg har den med mig overalt. Hun duftede af gardenia og tuberose, på én gang feminint og mystisk. Jeg ville gerne genskabe hendes duft, men med et moderne twist,” afslørede Madonna til WWD forleden. Parfumen hedder Truth or Dare – enslydende med hendes dokumentarfilm fra 1991 – og det er naturligvis branchens allerypperste, der står bag flakon, kampagne og koncept. Det er i øvrigt ikke første gang, Madonna kaster sig ind i skønhedsbranchen. I samarbejde med stormagasinet Macy’s har hun lanceret neglelak, lipgloss og bodylotion under navnet Material Girl. Hvad kunne det ellers hedde?

Foto: Coty og Macy’s

11 Kommentarer

 • Svar
  jette tholstrup
  6. november 2011 kl. 15:02

  Hej Charlotte, det lyder spændende med en parfume fra Madonna, så er den sikkert også dyr, men selvfølgelig gør det ikke noget den er dyr bare den er unik, Kh Jette

 • Svar
  Karen B.
  6. november 2011 kl. 15:25

  Jette, kendisparfumer er aldrig dyre – de henvender sig hovedsageligt til teenagere, så de skal være til at betale.
  Jeg har pt. aldrig duftet til en parfume “lavet” af en kendis, der duftede godt – men navnet “Truth or Dare” er til gengæld et fedt navn:o) Og den skal nok sælge.

 • Svar
  jette tholstrup
  6. november 2011 kl. 16:54

  Hej Karen, jeg tænkte også først at det er nok ligesom de andre kendis dufte for du har ret det er til hel unge mennesker de henvender sig, men tænkte så der kunne jo være en undtagelse 🙂 men du har sikkert ret, Kh Jette

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  6. november 2011 kl. 22:04

  Kære Jette og Karen,

  Tak for jeres kommentarer, og denne er faktisk en undtagelse fra det øvrige kendismarked. Hovedmålgruppen er 35-45 år, og jeg mener at have læst, at prisen ligger på omkring 68$, hvad der med moms, fragt og deslige forventes at kunne oversættes til cirka 450-500 kr. Så selv om den ikke hører til i den helt dyre ende, så er den heller ikke helt billig.

  Målgrupper er jo altid en relativ ting. Hvem der i virkeligheden køber, er noget andet. Og jeg forestiller mig også, at den – trods målgruppe – vil blive købt af et yngre publikum. Men lad os se, hvad der sker. Jeg er personligt ikke den store fan af kendisdufte, men jeg interesserer mig absolut for dem som fænomener og som de pengemaskiner, de meget ofte er.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Sarah
  29. marts 2012 kl. 13:59

  Er der en website hvor man kan købe parfumen???

  🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. marts 2012 kl. 13:41

  Kære Sarah,

  Jeg er ikke stødt på nogle webshops, og en hurtig google-søgning gav desværre heller ingen resultater. Så du må nok kigge dig om efter den i forretninger i udlandet, indtil den kommer til Danmark. Jeg skal nok holde jer opdateret her på skønhedsbloggen.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Sarah
  30. marts 2012 kl. 14:09

  Hej Charlotte!

  Det lyder rigtig godt, tak for svaret.

  Hilsen
  Sarah

 • Svar
  Inken Frellesen
  15. april 2012 kl. 12:29

  Hej Charlotte,

  ved du hvilket firma i Danmark der kommer til stå for salg & markedsføring af parfumen Truth and Dare?

  mange hilsner fra

  Inken

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  15. april 2012 kl. 14:30

  Hej Inken,

  Det er Coty, der står bag Madonnas parfume, og distributøren for Coty i Danmark er Sæther. Jeg ved ikke, om de tager den ind, men jeg skal gerne høre?

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  inken.f@mail.dk
  16. april 2012 kl. 08:51

  Hej Charlotte,

  det var hurtigt svar! Du må meget gerne høre om Sæther tager den ind.

  mange hilsner, Inken

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  16. april 2012 kl. 18:17

  Hej igen Inken,

  Det gør de. Den kommer på hylderne fra 18. maj.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...