I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Tilbage til makeuppen, der holder (næsten) lige så godt som en tatovering

For nylig var jeg inviteret til lanceringen af tattoo-queen – og entreprenør – Kat von D’s meget ombruste makeuplinje, der kommer på hylderne hos Sephora herhjemme fra november. Linjen har vundet adskillige awards for både holdbarhed og pigmentering, og har en kæmpe fanskare. Blandt andet har Kylie Jenner udråbt Kat von D Everlasting Lipstick i farven Lolita som sin yndlingslæbestift og skabt en kæmpetrend for læbestiftlooket og samme læbestift er en af USAs mest solgte. Kat von D er en vigtig del af en bølge af makeupprodukter med masser af farve og med ekstra holdbarhed, der skyller ind over os og vasker noget af det naturlige look af vores ansigter. Tænk mærker som MAC, Urban Decay, NYX og sågar Maybelline med deres ColorTattoo 24hr, som makeupartisterne brugte backstage forleden til DANSK Design Awards, jf nedenfor. Jeg havde ikke troet, at en øjenskygge ville kunne holde til, hvad den blev udsat for til showet, men det gjorde den.

6 Kommentarer

 • Svar
  Mia
  25. oktober 2015 kl. 22:39

  Hej Charlotte, er det ikke Kendall og ikke Kylie Jenner der har kontrakt med Estée Lauder? Mener ikke Kylie laver modelarbejde

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  26. oktober 2015 kl. 06:33

  Kære Mia,

  Det er derfor, at man aldrig skal skrive indlæg sent om aftenen (og slet ikke om en familie, der inkluderer så mange kvinder med k). Du har fuldstændig ret, og det er fluks rettet ovenfor. Godt med vågne læsere;)

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Mia
  26. oktober 2015 kl. 08:29

  Ja, det kan godt være svært at finde rundt i alle de mange kvinder med K-navne i Kardashian-familien – et par af dem ligner jo osse hinanden en del. Det må være belastende altid at være under offentlighedens og mediernes bevågenhed hele tiden. Tror ikke altid det er lige nemt.
  Mandagshilsen, Mia

 • Svar
  Tanja Olesen
  26. oktober 2015 kl. 10:10

  Hej Charlotte. Glæder mig til at gå på opdagelse i nye læbestifter, og netop læbestift er jeg blevet utrolig glad for her det seneste år. Har altid haft mange men ikke rigtig fået dem brugt. Jeg er særligt glad for en ganske budget venlig en af slagsen, nemlig en rosa/ nude fra L’oreal. Den er så pæn på læberne og holder fantastisk og har en god konsistens som ikke føles på læberne. For det var netop det som jeg ikke er så vild med. Nu til spørgsmålet

 • Svar
  Tanja Olesen
  26. oktober 2015 kl. 10:11

  Øv, kan se at al tekst ikke kom med. Kunne du læse mit spørgsmål ? Kh. Tanja

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  26. oktober 2015 kl. 10:37

  Hej Tanja, hvor dejligt med din nye læbestiftglæde. Og at du har fundet en favorit. Du har helt ret, at finde den rette læbestift (og mascara) er næsten lige som at finde den rette kæreste. Man skal så frygtelig mange igennem …;)

  Jeg kan ikke se dit spørgsmål desværre. Hvis du bruger emoticons i dine tekster, så kan det være grunden til, at noget falder ud. Det sker indimellem og fra nogle læsere (ikke alle, hvilket er meget mærkeligt). Hvis du vil have ulejlighed med at prøve igen, så skal jeg gøre mit bedste for at svare.

  KH Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...