I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

This is how we scrub

Det er søndag, regnvejr og dermed tid til lidt ekstra afslapning. Bøger, vi gerne vil læse. Film, vi gerne vil se. Puslespil (og surdej) vi gerne vil lave. Og skønhedsritualer, vi gerne vil nå.

Så nu skal huden have den helt store tur, ikk?

Stop en halv!

For hvor har vi mange forbi os i pavillonen, der går alt for hårdt til værks på huden. Især når det handler om skrubbecremer og exfoliering.

Og vi kender det jo godt. I hverdagene kan det være sin sag blot at få renset huden, så når skrubbecremen endelig ser dagens lys, så skal den have en ordentlig omgang.

Det har din hud ikke godt af. Vitterlig ikke.

Vi ser stadig flere, der døjer med ubalancer i huden, fordi hudbarrieren er blevet tynd og sart af alt for skrappe ingredienser og for hårdhændede rutiner. Vidste du fx. at de slibekorn, der er i mange scrubs kan ridse din hud og skabe inflammation?

Hos os går vi helt udenom slibekorn og nøddeskaller i vores skrubs (av av). I stedet bruger vi matchapulver, hibiscus, muslin, papaya og mikroexfoliering til at få huden fin, glat, smuk og strålende.

Det kan du læse meget mere om i den nyhedsmail vi netop har sendt ud, hvor du finder vores 5 favoritmåder til blidt og sikkert at fjerne de kedelige døde hudceller. For jo, de skal væk, så den smukke friske hud kan skinne igennem.

Det er i lynguiden lige her, hvor du også let kan afgøre, hvilken der passer til dig, din hud og ikke mindst dit temperament (og nej, den ene udelukker ikke nødvendigvis den anden, hvis flere skulle friste).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...