I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

The Face Oil to end all Face Oils

Mere behøver vi egentlig ikke at skrive om Vintner’s Daughter, der har vundet flere priser og anbefalinger end noget andet skønhedsprodukt. Og skal jeg vælge ét favoritprodukt gennem hele min snart 30-prige skønhedskarriere, ville det blive den. Uden tøven.

Jeg fik den præsenteret for 8 år siden af April Garguilo, der er grundlæggeren bag. Jeg har brugt den lige siden – 4-6 dråber hver eneste dag morgen og aften – og udover gløden, fugten og den smukke, bløde hud, du får af den, har jeg på det nærmeste fralagt mig behovet for foundation og pudder.

Det er ikke kun mig, der har det sådan. Vi har i hundredevis af kunder, der bruger Vintner’s Daughter på 2-3-4, sågar 5 år, og også studierne taler for sig selv. Dem kan du se ovenfor.

For når du først har prøvet den, hænger du på den. Til gengæld holder en flaske i 3 måneder, og du vil føle et langt mindre behov for at tilføje en masse andre produkter.

Det er nærmest en lille hudplejediæt.

Må vi anbefale dig at komme i gang her, hvis du ikke allerede er det?

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...