I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Tandbørstetips og hestehale-ansigtsløft

Dét med den perfekte hårlinje, dét talte jeg også med Paul Percival og Adam Reed om i går, da de var i Danmark for at møde en udvalgt skare af skønhedsfolk til en såkaldt one-on-one-snak. Paul og Adam står bag hårmærket Percy & Reed, som du måske kender for de finurlige illustrationer, der får produkterne til at stå frem i en ellers ofte traditionel håremballage-verden. Selv står de også frem med CV’er, der tæller et hav af backstage-modeuger, editorials i prominente modemagasiner (de er go to-hairdressers for en række af de engelske skønhedsredaktører) og naturligvis smukke celebrities. Selvfølgelig talte vi Oscar-uddeling og det var i den forbindelse, at hårlinjen kom op. For d’herrer har brugt skyggetippet og Color Wow (se sidste indlæg) i adskillige år før det kom frem, at det var en trend. De anbefaler, at du bruger en fixer, når du har lagt skyggen (som fx MACs Studio Fix) og så undgår at hverken at befinde dig steder, hvor du kommer til at svede eller udsætte dig for regn. You get the picture. Et andet rød løber-tip er the face lift pony, den stramme hestehale, der kan løfte hele dit ansigt akkurat som et ansigtsløft. Vil du løfte kæbepartiet og halspartiet med, så start med at lave to stramme fletninger lige over ørene (vi taler stramme!) og dæk dem så med en stram hestehale udover. Og så er der det gode gamle tandbørstetrick med forsigtigt at lægge alle flyvske hår ned med en tandbørste påført lidt hårspray. I øvrigt anbefaler Paul og Adam at du aldrig bruger hårspray direkte på håret, men altid via en tandbørste eller med hænderne.

Psst … der er også fine hårprodukter i den nye ILOVEBEAUTYboks. Den kommer i morgen! Don’t miss.

 

9 Kommentarer

 • Svar
  Karin VS
  1. marts 2017 kl. 21:11

  Kære Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  2. marts 2017 kl. 08:35

  Kære Karin, din besked kom ikke ind i hel form. Skriv endelig igen, hvis der er noget, jeg kan byde ind med;)

 • Svar
  Joan Andersen
  5. marts 2017 kl. 20:15

  Kære Charlotte
  Er der endnu en beautyboks på vej??
  Kh Joan

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. marts 2017 kl. 21:26

  Kære Joan,

  Der kom én i torsdags. Men ja, der kommer selvfølgelig flere;)

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Joan Andersen
  5. marts 2017 kl. 21:29

  Kære Charlotte
  Ja, den fik jeg købt og er allerede vild med produkterne. Er der nogle af Percy og Reed produkterne, som du særlig kan anbefale?
  Kh Joan

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. marts 2017 kl. 21:34

  Hvor dejligt at du fik den. Og er vild for produkterne ikke mindst;) Det er jeg virkelig glad for at høre. Mht. Percy and Reed, så er jeg lige i gang med at teste nogle andre hårprodukter, så jeg har ikke prøvet dem over længere tid. Men stjerneprodukterne iflg. d’herrers egen mund er hårolien og Wonder Cleanse and Nourish-serien. Og så anbefaler de at afslutte alle hårvaske med det kolde gys. Især når man, som vi, bor et sted, hvor der er stor forskel på temperaturer, altså kulden udenfor og den kunstige varme indenfor. Det får håret til at klaske og kan afhjælpes med en god gang koldt vand.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Joan Andersen
  5. marts 2017 kl. 21:36
 • Svar
  Joan Andersen
  5. marts 2017 kl. 21:37

  Kære Charlotte
  Prøver lige igen

 • Svar
  Joan Andersen
  5. marts 2017 kl. 21:39

  Tak for svar

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...