I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Skønhed

Synes du, at jeg ligner én, der har gode skønhedstips?

Sådan lød det – smilende – fra Stella McCartney, da vi kom ind på det emne (og ja, det er et lidt fortærsket emne, jeg ved det godt, men jeg kan altså ikke lade være med lige at spørge, når jeg møder nogle interessante kvinder). Og så fik jeg alligevel et skønhedstip med på vejen fra kvinden, der har en lynende karriere og fire børn on the side, hvor den mindste er to. “Catch any second of sleep that you can ever get! Det er mit allerbedste råd,” lød det. Jeg er helt enig, og netop søvn fylder en del i min helt nye skønhedsbog, der lander på hylderne meget snart. Den hedder Yummy Mummy, og mange af jer har allerede skrevet jer op til at modtage første kapitel af bogen lige her. Jeg har nemlig fået lov til, meget eksklusivt, at sende jer et kapitel inden udgivelsen den 13. maj. Det hører du selvfølgelig meget mere om.

Du kunne også være interesseret i...

3 Kommentarer

 • Svar
  Marianne
  17. april 2013 kl. 07:08

  Og ordentlig mad, ingen sukker og stivelse og motion, motion, motion…

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  17. april 2013 kl. 07:51

  Også dét, Marianne. Absolut.

  God dag, Charlotte

 • Svar
  Marianne
  17. april 2013 kl. 08:35

  Glemte liie solcremen 🙂

Efterlad en kommentar