I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Superfood-salat til huden

Maria Hatzistefanis’ frokost består altid af en superfood-salat, som hun kalder den. Med masser af vitaminer, mineraler og antioxidanter, der kan få hende gennem både en lang og hektisk arbejdsdag med eget internationale succesfirma og et familieliv med børn. Hun elsker laks, gode olier, linser, blåbær og alskens farverige grøntsager. Men det er ikke kun din krop, der har brug for masser af superfoods, det har din hud også. Derfor lancerede Maria serien Rodial Stemcell Super-Food, der – som hun siger – er en superfood-salat blot til huden. Især er den god her i vintermånederne, hvor vitaminer, fedtsyrer og antioxidanter sikrer din hud, hvad den har brug for, for at holde sig smidig, sund, næret og beskyttet. Stjerneprodukterne er Super-Food Facial Oil, en nærende ansigtsolie, som er Marias egen vinterfavorit under makeuppen, og Super-Food Cleanser, der er en supernærende rensecreme af den gode, gammeldags slags, der masseres grundigt ind i huden og fjernes blidt med den tilhørende musselinsklud. Sidstnævnte kan du vinde, hvis du klikker ind igen i morgen (den komplette Super-Food-serie indeholder også en beskyttende dagcreme, en øjencreme og en – ret fantastisk, hvis jeg skal sige det – balm til læber, tør hud, kindben og hvor du ellers kunne få brug for lidt Glam Balm).

6 Kommentarer

 • Svar
  tina nymann
  24. oktober 2014 kl. 09:55

  Spændende tanke, men superfood ingredienser i cremerne.
  Måske skal jeg give det en chance næste gang jeg skifter mærke:-)
  God weekend…

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  24. oktober 2014 kl. 11:34

  Hej Tina,

  Ja, men også logisk. Din hud bliver, hvad du spiser;) – prøv at holde øje med cremerne rundt omkring. Der er efterhånden ikke den creme, der ikke har acai, dild, broccoli, omega eller deslige tilføjet i større eller mindre grad.

  Og ja, giv det en chance. Bed evt. om en prøve, så du kan se, om det er noget for dig (og kast dig endelig ind i konkurrencen i dag om Super-Food Cleanseren, som er virkelig god!).

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Helene R
  24. oktober 2014 kl. 12:28

  Hej Charlotte, hvordan passer denne serie sammen med sensitiv, dehydreret hud ? (Og er der parfume ?)
  🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  24. oktober 2014 kl. 12:32

  Hej Helene,

  Den er helt perfekt til dehydreret hud, og flere af ingredienserne er også målrettet en sensitiv hud, så det vil jeg roligt anbefale dig. Der er parfume i (den dufter meget svagt), så det skal du naturligvis kunne tåle.

  Bed evt. om en prøve, så du lige kan se, om det er noget for dig. Produkterne er ikke helt billige.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Helene R
  25. oktober 2014 kl. 14:14

  Går helt uden om parfume i de produkter jeg smører på huden, gør dog en undtagelse med min YSL foundation fordi jeg ikke kan finde en ordentlig parfumefri, og parfume sprayer jeg over mig/håret og ikke direkte på kroppen. Har du foreslag til en serie uden parfume (æteriske plejer at være ok) der matcher en hyper sensitiv og dehydreret hud – jeg synes det er en jungle…. Bruger balance me og marula oil, men min hud er forsat dehydreret og irriteret

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. oktober 2014 kl. 15:38

  Hej igen Helene,

  Jeg havde overset denne, men nu er jeg her. Altså både Balance Me og Marula Oil er jo sådan set parfumerede, blot med naturlige æteriske olier, så jeg tænker, at det kun er noget parfume, du ikke tåler. Men det er selvfølgelig en større omgang at finde ud af hvilke.

  Jeg er selv fan af Marula Oil (der i øvrigt også lige har lanceret en ret god Cleansing Oil, som jeg kan anbefale, ikke mindst til tør vinterhud), men bruger altid en god creme over. Lige nu er jeg ret glad for de relativt nye dag- og natcremer fra danske Purely Professional, der går rigtig meget op i, hvad de kommer i deres produkter. Jeg er ret sikker på, at de er uparfumerede, og de giver rigtig meget næring til huden. Ikke mindst hvis du samtidig bruger en olie eller serum under. Hør dem om du eventuelt kan få en prøve, så du kan se, om det er noget for dig. Du finder dem her: http://purelyprofessional.dk, og du er velkommen til at hilse fra mig.

  Jeg håber, det kan hjælpe dig på vej.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...