I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Summertime and the living is easy

Jeg havde faktisk overvejet det. At holde en lille feriepause i juli herinde på skønhedsbloggen (hey, jeg har blogget herinde i syv år non-stop, så jeg synes, at jeg fortjener det). Men det faldt ikke i god jord, for ferietiden er åbenbart dér, hvor I har ekstra god tid til at læse med og så skal I selvfølgelig ikke snydes. SÅ jeg lover at fylde juli måned med masser af skønhedssolskin og med alle de sommertips og -tricks, jeg overhovedet kan mønstre – fra supermodellen Elle McPhersons hemmelighed bag verdens smukkeste krop (jo, det er hende, de kalder ‘the body’) også når man har rundet midten af fyrrene og seneste skud på K-beautystammen (der inkluderer både læbestift og blomster) til superfoods, der beskytter din hud mod solen indefra og den hotteste sommertrend i udlandet lige nu (jep, mehndi is the new mani). Der kommer masser af solskin herinde, også selv om det måtte skorte lidt på det udenfor, så klik ind og få dit daglige skønhedsfix. Jeg glæder mig til at høre, hvad I synes om det.

10 Kommentarer

 • Svar
  Karin V S
  5. juli 2016 kl. 07:48

  Kære Charlotte 🙂
  Du har virkelig fortjent at holde ferie 🙂 men jeg er glad for du bliver ved med at forkæle os – læser altid din blog med STOR fornøjelse. God sommer –
  Knus Karin

 • Svar
  HeleneR
  5. juli 2016 kl. 14:08

  Er helt enig med Karin, du har i den grad fortjent at holde ferie, men på det egoistiske plan er jeg glad for at du ikke går i sommerhi 😉

 • Svar
  Vibe Kjaedegaard
  5. juli 2016 kl. 17:23

  Kære Charlotte. Selv om jeg bestemt synes du har fortjent en pause, så er jeg da med i den glade gruppe af læsere. Det er nu så rart at læse dine indslag, som gerne er fyldt med gode A-ha informationer, og sommer skønheds læsning er jo altid dejligt. Sommer hilsner fra Vibe i Rom

 • Svar
  HeLene
  5. juli 2016 kl. 20:28

  God sommer, kære Charlotte!

 • Svar
  Lone H
  5. juli 2016 kl. 20:53

  Tak fordi du tænker på os der har ferie og netop har tid til at tjekke alle dine gode facts. Dog syntes jeg da også du fortjener ferie. Hvad med at holde i august? Sommer hilsner fra Rhodos

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  6. juli 2016 kl. 10:40

  Kære Karin, du er sød. Tak for de fine ord og dine altid interessante input og kommentarer. Rigtig god sommer, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  6. juli 2016 kl. 10:46

  Kære HeleneR, mange tak for din søde hilsen, Og ja, jeg har faktisk fortjent ferie (hvis jeg selv skal sige det;), men jeg hygger mig jo ret meget herinde, når ret skal være ret, så det ville også være virkelig mærkeligt at gå helt i sommerhi. De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  6. juli 2016 kl. 10:49

  Kære Vibe, hvor dejligt at høre med aha-oplevelser herinde. Det er jeg virkelig glad for. Og du er altså en heldig kartoffel, at du er i Rom. Herhjemme styrter det ned på jeg-ved-ikke-hvilken-dag. Det er noget med huler i stuen og masser af pandekager. Mens solcremen ligger bagerst i skuffen;)
  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  6. juli 2016 kl. 10:50

  Et stort i lige måde, HeLene – må du få den bedste af slagsen;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  6. juli 2016 kl. 10:53

  Åh, Rhodos, Lone, det lyder dejligt. Tak for din omsorg. Jeg holder faktisk ferie, blot med lidt afbrydelser;) Vi bor i sommerhuset hele sommeren, så alting går automatisk lidt langsommere. Nu mangler vi blot lidt pauser i regnen. Rigtig god ferie til dig, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...