I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
21-days cleansing challenge

Stop The Water While Using Me

Det var Tenna, der i en kommentar gjorde mig opmærksom på denne lille (store) bonus ved at bruge Micellar Water til at rense huden med. For når du ikke bruger vand (hvilket for mange af jer har været en bonus i sig selv) og lader det løbe, så passer du også på miljøet, og det er der stadig flere, der går aktivt op i, når de vælger skønhedsprodukter.

Det gælder både indholdet af produkterne og den måde, de bruges på. Ja, faktisk er det blevet en hel skønhedstrend i sig selv at huske at slukke vandet, når du børster tænder, vasker hænder, sæber dig ind i badet og ja, renser huden (hvis du altså ikke vælger produkter som Micellar Water, der er no-rinse og du således slet ikke behøver at tænde for vandet). En af de serier, jeg selv har stående på badeværelset og som dagligt minder mig om dét med vandet, er Stop The Water While Using Me. Ja, det hedder den, og det er lige præcis, hvad jeg gør, når den står foran mig på håndvasken og i badet og minder mig om det. Du kan læse mere om den på nettet, og hey, måske det skulle være næste skønhedsudfordring her på bloggen …

#micellarfaces #micellarchallenge #ilovebeautydk

6 Kommentarer

 • Svar
  HeLene
  17. maj 2015 kl. 11:15

  Det er en rigtig god pointe!

 • Svar
  Lisbeth Boesgaard Mortensen
  17. maj 2015 kl. 13:49

  Ja mange bække små … har altid slukket for vandet når der sæbes ind børstes tænder osv. og eftersom Micellar Water er et alt i et produkt sparer det også på emballage, og når flasken engang er tom kommer den i min skraldespand til plast så den kan indgå i produktionen af noget nyt 🙂 #micellarfaces #micellarchallenge #ilovebeautydk #garnierdanmark

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  17. maj 2015 kl. 18:13

  Det er det nemlig, HeLene – og godt at blive mindet om i ny og næ. Også for mig.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  17. maj 2015 kl. 18:15

  Hvor er du go’, Lisbeth! Det med at slukke for vandet kan jeg personligt blive bedre til – især når jeg er i bad. Jeg vil hermed gøre mig endnu mere umage.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Line Uttenreitter
  17. maj 2015 kl. 21:34

  God aften.
  Altid en god reminder!
  Jeg havde den ultimative micellartest igår. Jeg fylder 30 idag og holdt fest hele dagen og natten igår. Kan ikke huske meget fra natten, da festen var ved slutningen. Det var en virkelig god aften 🙂 Jeg vågnede op idag uden make-up på, så jeg har åbenbart fjernet min make-up i min rus. Det må da være den ultimative test. Og det er virkelig verdens nemmeste rens og make-up fjerner. Hurra for lækker hud.
  Kærlig hilsen Line(med tømmermænd)
  #garnierdanmark #micellarfaces #Micellarwater #21dayscleansingchallenge #micellarchallenge #ilovebeautydk @ilovebeautydk

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  18. maj 2015 kl. 09:41

  Jamen, Line, der er ikke et øje tørt! Du renser nu simpelthen huden pr. instinkt. Hvor er du god!

  Og stort tillykke med dine 30 år. Det lyder som om du fik dagen fejret på allerbedste vis (og det kan du sikkert mærke i flere dage efter;)

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar