I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Spottet i København

Det forlyder, at Reese Witherspoon – Hollywoodstjerne, forretningskvinde, producer – har spenderet nogle dage i København i denne uge. Vi gætter på, at hun var iført sin signaturrøde læbestift fra Westman Atelier. For vidste du, at den postkasserøde farve i Westman Ateliers læbepalette blev skabt netop til Reese Witherspoon (og hendes mor og datter) til en forside til amerikansk Vogue?

Har du nogensinde været i tvivl om rød læbestift passer til dig, så læs endelig denne lille historie. Om en rød læbestift, der passer til alle.

Den starter med et fotoshoot til Vogue, hvor makeupartist Gucci Westman blev booket til at lægge makeup på skuespilleren Reese Witherspoon, der skulle fotograferes sammen med sin mor og datter. Gucci ville gerne ramme en rød læbestift, der kunne matche alle tre kvinder og generationer, og blandede selv den fineste, friske røde læbenuance som endte med at blive blikfanget på billedet.

Farven blev hun – og kvinderne – så glade for, at hun gemte en lille prøve.

Da Gucci skabte sin egen makeuplinje Westman Atelier blev den klare, røde farve selvfølgelig inkorporeret i det første læbeprodukt, hun skabte, og den røde Lip Suede-palette er i dag en af mærkets bestsellere (og en Reese Witherspoon-favorit). Den har sågar siden inspireret til den lakrøde emballage, som du finder på enkelte af Westman Ateliers makeupprodukter.

Du finder paletten, inklusive den klare røde farve, der matcher alle generationer, lige her<<

1 Kommentar

 • Svar
  susanne
  1. juli 2024 kl. 09:41

  tak for søndagsbudskabet – det glæder jeg mig altid til!
  hvilken er den postkasserøde farve i Lip Suede- paletten….jeg synes ingen af dem ligner?

  hilsen susanne

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...