I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
SPØRG Charlotte

Spørg Charlotte: Kick-ass øjencreme til rynker

Jeg har skrevet det før. En række eksperter hævder, at øjencreme er helt unødvendigt, og at du akkurat lige så godt kan bruge din almindelige creme om øjnene. Jeg er helt uenig. Jeg elsker øjencreme og det synes øjeblikkeligt på mig, når jeg ikke bruger én (du kender mit tip om at have den stående i køleskabet, ikk’? Eller find det fluks her). Læser du med her på skønhedsbloggen (og i mine skønhedsbøger) vil du kende min forkærlighed for Origins GinZing Eye Cream, der er min lille kølende hjælper til trætte morgenøjne (det er den, jeg har stående i køleskabet), men det er ikke som sådan en antirynke-øjencreme. Nu har jeg fået et spørgsmål fra Christina, der søger en ‘kick-ass øjencreme til rynker’, som hun skriver, og her vil jeg fluks byde ind med min favorit. I mine øjne er Estée Lauders Re-Nutriv øjencreme uovertruffen. Den er af den gode ‘gammeldags’ slags og lidt fed i konsistensen, hvad jeg personligt elsker, og det var efter sigende også Mrs. Estée Lauders egen favorit. Jeg bruger den om aftenen.

 

12 Kommentarer

 • Svar
  Inez
  17. juli 2013 kl. 20:07

  Nu er der så hele 4 øjencremer i serien Re-Nutriv; fx comfort, ultimate, intensive og en til…., men gætter på at det er intensive age-renewal?!
  😉

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  17. juli 2013 kl. 21:40

  Kære Inez,

  Det er helt korrekt – Re-Nutriv Intensive Age-Renewal Eye er favoritten.

  Rigtig god fornøjelse, hvis du kaster dig ud i den.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Lulu
  5. august 2013 kl. 14:47

  Kan du anbefale en naturlig/økologisk øjencreme? Jeg er 34 år.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  6. august 2013 kl. 21:14

  Kære Lulu,

  Jeg anbefaler ofte Origins GinZing Eye Cream uden diverse kedelige stoffer og med et indhold af økologiske ingredienser. Jeg har den selv stående i køleskabet, så jeg har en kølende hjælper ved hånden om morgenen.

  Jeg anbefaler den også i min nye skønhedsbog Yummy Mummy, hvor jeg skriver en del om økologi og naturlige produkter. Du finder den på biblioteket eller lige her: http://www.yummymummy.nu.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Karen
  17. september 2013 kl. 14:03

  @Lulu

  Der findes rigtig mange gode økologiske cremer. Jeg vil anbefale de fleste på denne side: http://www.naturoghelse.dk/shop/oejencreme-198c1.html

  Min egen favorit er Prodigieux fra Nuxe.

 • Svar
  Marianne
  13. oktober 2014 kl. 19:53

  Jeg har købt din bog. I den beskriver du en speciel hæmoroide creme, som du kan anbefale mod poser under øjnene i nødstilfælde. Jeg har læst din bog igennem flere gange nu, og kan ikke finde det afsnit, hvor det står. Vil du være så venlig at hjælpe mig (igen).
  Med venlig hilsen
  Marianne

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  14. oktober 2014 kl. 11:22

  Kære Marianne,

  Det kan du tro, jeg kan hjælpe med. Du finder den fluks i linket her: https://www.ilovebeauty.dk/skoenhed/lene-nystrøms-hæmoridecreme/2012/06/

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Lise
  26. maj 2015 kl. 10:05

  Kære Charlotte
  Jeg har sendt dig en mail, men ved du har travl, hvorfor jeg skriver her istedet. Det er angående øjencreme mod rynker til anvendelse om natten. Har din bog yummy mummy og bruger den fra origins fra køleskabet til om dagen, men mangler en med naturlige ingredienser mod rynker til nat? Hvis ikke du kan anbefale sådan en – er det så den du har skrevet om her, du vil mene er mest effektiv?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  26. maj 2015 kl. 10:22

  Kære Lise,

  Tak for din hilsen herinde. Jeg ved med sikkerhed, at jeg har besvaret din mail, så tjek evt. dit spamfilter (men ja, det er altid hurtigere at få svar herinde i kommentarerne;).

  Denne øjencreme er stadig yderst anbefalelsesværdig. Hvis du føler dig fristet, så bed evt. om en prøve hos en Lauder-forhandler, så du kan se, om den er noget for dig.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Lise
  27. maj 2015 kl. 08:52

  Har lige tjekket det Charlotte og kan desværre ikke finde den – har du mulighed for at sende den igen? Desperat gravid kvinde ift. hudpleje 🙂

 • Svar
  Lise
  27. maj 2015 kl. 08:59

  Har fundet den 🙂 Det var manden min, som havde læst den…

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. maj 2015 kl. 13:31

  Helt fint, Lise – og godt, at din mand også følger med;)

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar