I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Spørg Charlotte: Mørke rande

Hvordan slipper jeg af med mine mørke rande? Det er dét spørgsmål, jeg får alleroftest fra jer her på skønhedsbloggen, og det er der ikke noget at sige til. For mørke rande er noget, halvdelen af os døjer med, hvis man skal tro statistikkerne. Men hvad kommer de af, og hvordan slipper man af med både dem og poserne under øjnene. Jeg iler med hjælp i denne lille guide med alle de tips, du måtte have brug for, og den kan du downloade gratis lige her (du er meget velkommen til at sende linket videre til venner og bekendte). Den har været publiceret før her på bloggen, men det kunne jo være, at du havde misset den. Og det ville være ærgerligt, for ofte skal der ikke så meget til at få øjenområdet tilbage i sund form. God fornøjelse! PS: Et lyntip? Min øjencreme har sin faste plads i køleskabet. 

Foto: Gareth Pugh/MAC

2 Kommentarer

 • Svar
  Ida
  7. marts 2012 kl. 15:42

  Hej Charlotte
  Tusinde tak for skøn mini bog om øjne, glæder mig til at prøve nogle af dine tips.

  Bedste hilsner
  Ida

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  7. marts 2012 kl. 20:23

  Hej Ida,

  Tak for din kommentar. Dejligt at guiden kan inspirere – og rigtig god fornøjelse. Jeg kan bestemt anbefale kølig søvn og øjencreme i køleskabet.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar