I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Sover du ikke så godt som du kunne drømme om?

Jeg har selv søvnudfordringer i perioder. Det kan handle om mange ting alt efter hvor man er i livet. For meget om ørene, overtræthed, en baby der ikke vil sove, hormonelle udfordringer eller, som mange oplever det nu, perioder hvor vi bliver hevet gevaldigt ud af vores comfortzone og lige skal finde fodfæste.

Gennem mine efterhånden rigtig mange år i skønhedsbranchen har jeg interviewet et utal af søvnforskere og søvneksperter, fra diætister og meditationsguruer til aromaterapeuter og depressionslæger for at få deres bedste tips til bedre søvn.

Alle disse har vi samlet i vores søvnskole på Instagram, hvor vi hver aften i to uger byder på drømmende tips og råd. Vi startede i sidste uge og der ligger allerede masser som du frit kan prøve af og se om det skulle virke for dig, hvis du også indimellem døjer med søvnudfordringer.

Du kan let kan følge med lige her (og tidligere tips finder du i Highlights inde i vores profil)

Men én ting kræver mere plads end Instagram kan tilbyde. Det er en spændende artikel jeg faldt over for nylig, der – med baggrund i gammel kinesisk medicin – fortæller noget om hvorfor vi vågner på de forskellige tidspunkter. Altså en grund til at du altid vågner fx klokken 01 om natten.

Læs med i næste indlæg. Det er ret interessant.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...