I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Sommerhusliv og ‘fake blacks’

Så blev jeg smidt ud i det. To timer som gæstevært på NOVA FM her til morgen, hvor Benedicte Balling og jeg fik vendt lidt af hvert indenfor skønhed (og hvor Benedicte afslørede, at selv om hun hverken er gravid eller nybagt mor, så har hun slugt min Yummy Mummy-skønhedsbog fra ende til anden, fordi hun bare gerne vil have de bedste tips og produkter, uden dikkedarer og diverse kemikalier. Snup dig et gratis kapitel af bogen lige her, hvis du ikke allerede har gjort det). Men jeg indrømmer, at det var hårdt at komme i gang efter en måneds sommerhusliv – helt uden det vækkeur, der ringede højlydt i morges, så jeg ikke sov over mig. Men så kom jeg i gang, og om et øjeblik er det modeuge, og efteråret banker også på (okay, i al fald tendenserne, der tæller blandt andet de ‘fake black’ neglelakker, som garanteret også kommer til at sidde på dine fingre). Meget mere om det hele næste gang, du klikker ind.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar