I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Lyt med på NOVA i morgen fra 9-11!

Dér er jeg nemlig inviteret ind som gæstevært hos Benedicte Balling, der hver dag her over sommeren har en gæst i studiet. Det bliver lidt af en start, tænker jeg, efter en måneds ferie i sommerhus med badeture, køkkenhavepasning, blomsterudplantning og masser af gæster og grillaftener, men så kommer jeg da i gang. Jeg lover, at der kommer en masse skønhed på tapetet i de to timer, jeg er i radioen, og jeg ved, at nogle af Benedictes egne yndlings-skønhedsemner tæller kure mod trætte øjne, smugkig på efterårets tendenser (hun vil gerne være på forkant) og effektive, økologiske produkter. Så mon ikke, at nogle af disse bliver vendt? Jeg ved også, at Benedicte har fulgt det seneste indlæg og kommentarer (og tak for dem!) om tøjstørrelser og sundhed, både her på skønhedsbloggen og på Facebook, så dét kommer garanteret også på tapetet. Så lyt med på NOVA FM klokken 9-11!

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar