I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Something blue (eller hvordan man laver en smølfelatte)

Hvis du følger med på Instagram, er der en vis sandsynlighed for at du allerede kender til dette … ja, fænomen, kan man vist godt tillade sig at kalde det: Den blå latte (eller smølfelatten som den er blevet døbt, og jo, den er vitterlig smølfeblå med hvidt skum).

Fænomenet startede på en helsebar i Australien og blev hurtigt et ultrapopulært insta-hit, selv om det for nogle mere var det visuelle og hypede end selve latten, der trak. Med ingefær, citron, kokosmælk, agavesirup og blåt alge-pulver havde den blå latte ikke kun en særegen farve, men også en lidt særegen smag, der dog blev gevaldigt opvejet af den stærke antioxidante virkning fra den blå alge. Og det er sidstnævnte, der stadig trækker fans til den blå latte.

Den blå alge er nemlig en af tidens populære ingredienser, også i din hudpleje, hvor stadig flere skønhedsmærker inkluderer den. Og som tilskud begynder den, i udlandet, at slå den ellers så populære matcha af pinden.

For nylig fandt jeg en smoothie-opskrift med den blå alge, som i smag er mere human end latten (hvis du spørger mig), og den er i øvrigt også en rigtig god inden du skal sove. Blend blot en frossen banan, 1 tsk ashwaganda (hvis du kan få fingre i det, ellers udelad), 2 tsk Plantforce Magnesium (rørt ud i lidt kogende vand), 2 dråber æterisk lavendelolie, 1 tsk blå spirulina og sojamælk.

Udover vitaminer, mineraler og antioxidanter giver den ro til kroppen, hvis du har svært ved at sove. Vi kalder den for månemælk her hos os.

PS: Den blå farve er overalt i øjeblikket – øjenskygger, læber (jo, det passer), hårfarvetoner, stiletter, kjoler og så er denne ultrapopulær<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...