I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Søstersind, kalder Alt for Damerne det

Ja, faktisk har de skabt et helt jubilæumsnummer af bladet med udgangspunkt i kvindelige forbilleder af enhver slags. Vi bladrede selvfølgelig fluks til skønhedssiderne og blev stolte af at se Vintner’s Daughter og April Gargiulo nævnt blandt det 5 udvalgte. For vi stemmer ikke bare med vores kryds ved et valg. Vi stemmer i den grad også med vores pengepung og de købsvalg, vi foretager os ligesom vi – for vores part – stemmer ved de produkter, vi vælger at sætte på hylderne. Det valg er vi os yderst bevidst og tro os, vi har takket pænt nej til mere end ét virkelig hypet mærke, fordi filosofien og produktionen (ja, hele stemningen) bag var rent økonomisk baseret og uden omtanke for fællesskab, miljø og omverden i et større perspektiv.

Til den virtuelle VIP event, vi holder den 2. november med netop April og Vintner’s Daughter får du derfor også et indblik i en måde at skabe en virkelig succesfuld forretning med kun to produkter, der også omfavner både miljø, taknemmelighed, charity og søstersind. For om noget står April og Vintner’s Daughter for netop dét.

Eller som Alt for Damerne skriver det:

‘Filosofien bag April Garguilos skønhedslinje, Vintner’s Daughter, er inspireret af den eksklusive vinproduktion i Napa, Californien, som hendes familie står bag. Hun gør op med branchens overproduktion med sine blot to produkter, der til gengæld er mere effektfulde end et helt arsenal af cremer’

Vil du inspireres til, hvordan man også kan drive en succesfuld forretning og høre meget mere om de gyldne Vintner’s Daughter-kultdråber, så gør os selskab til VIP eventen. Med i pakken får du også det fine Vintner’s Daughter trialkit samt April’s yndlingste og en Daily Gratitude Journal.

Læs meget mere her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...