I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

[skønhedsevent] Til alle jer, der gik forgæves sidst

Du ved det allerede, hvis du er fast læser herinde. Gode renserutiner er og bliver et af mine allerbedste skønhedstips. Uanset hvor mange dyre cremer og gyldne serummer, du køber til forskønnelse, spilder du dine penge, hvis du ikke renser din hud. Alligevel er det svært for mange at få det gjort. Så hvorfor ikke gøre det til en udsøgt fornøjelse i stedet for en kedelig rutine? I samarbejde med kultmærket Clarisonic, der er har taget dermatologer, spaer og Hollywoods elite med storm (tænk Gwyneth Paltrow, Hilary Swank, Jessica Alba, Naomi Watts, Natalie Portman og ikke mindst Oprah Winfrey. der kaldte den ’the miracle massager’ i sit Oprah Show og så var den udsolgt over hele USA), inviterer jeg endnu en gang til en ganske særlig skønhedsevent i Kong Hans Salen hos Magasin Kgs. Nytorv onsdag den 2. september klokken 17.30-19.00 hvor vi lover at forvandle kedelige renserutiner til en udsøgt fornøjelse, som du slet ikke vil undvære. Jeg lover også at forære dig alle mine tips til at få din hud renere og mere strålende end nogensinde før.

Det koster kun en flad 50’er at deltage og du sikrer dig din billet lige her. Du er selvfølgelig velkommen til at tilmelde din veninde/søster/mor/datter/kollega også og lave en hyggelig pigeaften ud af det. Fik jeg sagt, at der både er bobler og lidt forplejning, en lille gave (okay, så lille er den ikke, du får nemlig både en cleanser, som du kan bruge med – eller uden – Clarisonic-børsten OG min skønhedsbog ‘Skønhed kommer indefra, men lidt læbestift skader jo ikke‘ i goodiebag’en) samt særligt opstillede hudplejestationer, hvor du har mulighed for at få personlige råd samt prøve Clarisonic-rensebørsten, der renser seks gange så effektivt, som du kan gøre det selv. Drømmer du om en Clarisonic, får du helt eksklusivt 20% på aftenen. Det ved jeg, at rigtig mange af jer gør.

8 Kommentarer

 • Svar
  Helene R
  18. august 2015 kl. 19:22

  Øv kan ikke deltage…. Tilgengæld sidder jeg i Paris så helt skidt er det ikke

 • Svar
  Karin V S
  19. august 2015 kl. 04:36

  Kære Charlotte 🙂
  Totalt off topic, men har du set Melissa55 på Youtube? Hun er 60 år men ligner en betydeligt yngre! Det er der jo mange der kan prale af at gøre, men hende her påstår at div fugtcremer og masker etc er den direkte vej til gammel hud! Hun støtter sig op ad Zien Obagi.
  Når du får tid vil du tjekke hende? Vil rigtig gerne høre din mening 🙂
  Knus Karin

 • Svar
  Birgitte FK
  19. august 2015 kl. 15:25

  Sidder forhåbentlig ved Pantheon på det tidspunkt med et hot espresso. Men god fornøjelse. Kan varmt anbefale disse skønhedsevents!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  20. august 2015 kl. 09:26

  Nej, Paris er næsten lige så godt;) Rigtig god tur (hvis du ikke allerede har downloadet min guide til yndlingssteder i Paris, så er du velkommen til at gøre det her: https://www.ilovebeauty.dk/admin/wp-content/uploads/2013/06/CharlotteTorpegaard_GuidetilParis.pdf

  Og du er i øvrigt velkommen til at sende Clarisonic-invitationen videre til veninder, som kunne bruge en god renserutine.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  20. august 2015 kl. 09:29

  Ja, Karin, jeg stødte på hende for nylig og synes overordnet at hun er ret skøn, og en dejlig modpol til de mange ultra-unge Youtubere, der taler med Disney-stemmer om læbestifter to-die-for;).

  Hendes film er lidt lange, så jeg har kun fået kigget kort og ikke helt sat mig ind i hendes skønhedsfilosofier. Men jeg tænkte faktisk at kigge lidt nærmere på hende og måske lave et indlæg.

  Hvad synes du om hende?

  xCharlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  20. august 2015 kl. 09:30

  Mange tak, Birgitte;) – og rigtig god fornøjelse med Pantheon og espresso. Det lyder sørme dejligt.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Karin V S
  20. august 2015 kl. 22:27

  Ja, de er ret lange hendes chit-chat videoer om alt muligt:-D
  Det jeg synes er ret spændende er hendes henvisninger til Zien Obagi, og ham har jeg læst en del om! Interessant teori om at fugt i stor stil gør huden doven. Jeg kender det selv fra uren hud på kroppen, hvor jeg kom en god olie på, ud fra tanken om at hvis der er olie nok, holder huden op med at producere den, og det har virket helt fantastisk. Og han – Obagi – siger jo det samme mht fugt, hvis vi pøser for meget fugt på konstant holder huden selv op med at gøre det den kan! Og han anbefaler i stedet retinol.
  Men om alle hudtyper kan tåle retinol i rå mængder, selv de mest sarte, det er jo så et helt andet spørgsmål 🙂
  Knus Karin

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  24. august 2015 kl. 13:18

  Kære Karin,

  Overordnet er der absolut fornuft i at give huden, hvad den har brug for, for at arbejde bedst muligt selv. Det er også den (Steiner)filosofi som blandt andet Dr. Hauschka og Weleda opererer efter. Tag fx Hauschkas natampuller, der er helt lette i konsistensen og for mange kan føles utilstrækkelige på huden, men som giver huden præcis dét, den har brug for, for at komme i balance selv. Det er også derfor jeg er så glad for Weledas mandelolie, som kan skabe balance i selv den mest ubalancerede hud, uanset om den er tør eller fedtet.

  Mht. retinol, så har jeg selv fået øjnene gevaldigt op for det svenske mærke Verso (jeg har nævnt det herinde tidligere), som jeg vitterlig synes gør en synlig forskel på huden uden de bivirkninger som retinol ellers kan give – og som har været årsagen til, at jeg selv har holdt mig fra det.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...