I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Sidste chance for at få mascara med

Måske var du en af de rigtig mange af jer, der benyttede sig af lejligheden til at få personlige makeuptips fra Gucci Westmans ekspertteam i tirsdags. Dejligt at det faldt i så god smag og at så mange af jer tog tid ud til at skrive med dem. Det er altid en fornøjelse at lave denne slags events for jer.

I samme forbindelse bød vi ind med en ekstra gave ved alle køb af 2 Westman Atelier-produkter.

Gaven er en mini-version af Westman Ateliers populære Eye Love You Mascara, og selv om mascaraen er mini (og i øvrigt helt perfekt til sommerferien eller en forlænget weekend), så er børsten helt som i den store. Børsten er nemlig halvdelen af en mascara, og den brugte Gucci Westman mindst lige så meget tid på, som hun gjorde på formel og ingredienser.

Nylonbørsten gør applikationen nem uden at klumpe, og den får let fat på selv de små vipper. Indeni er den fyldt med plejende, naturlige ingredienser som blandt andet solsikkeolie og bivoks, der virker naturligt volumengivende.

Mascaraens finish er nærmest lidt glossy, hvilket gør den sorte farve endnu dybere.

Det er sidste chance i dag søndag, hvis du vil have mascaraen med, så lyder det som noget for dig, er det blot at shoppe din favoritter her.

Den fine mini-Mascara bliver automatisk og synligt lagt i din kurv, sålænge lager haves (har du produkter liggende i kurven i forvejen, så sørg for at ‘refreshe’, så mini-mascaraen kommer med).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...