I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Le Prunier is back in town!

Vi tager hul på blommesæsonen lidt tidligt i år. For Le Prunier er tilbage på vores hylder, og vi ved, at mange af jer har savnet særligt Plumscreen; Le Pruniers berømte ansigtssolcreme.

Det er ikke første gang, at Le Pruniers produkter lader vente på sig. Da de lancerede deres første produkt – Plum Beauty Oil – medførte det en venteliste på 25.000 (jo, du læste rigtigt – lad os bare sige, at Oprah og Chrissy Teigen også havde en finger med i spillet).

Bag Le Prunier står Jaqueline, Allison og Elaine, der er søskende og arvtagere til familiens århundrede gamle blommefarm i Californien, hvorfra de leverer de ypperste økologiske blommer til hele verden. Verdens største økologiske blommefarm, i øvrigt.

Og hvad har blommer med skønhed at gøre, spørger du måske.

I Asien er blommer kendt som ‘the fruit of life’ og tilskrives egenskaber, der kan afhjælpe alt fra fordøjelse til kolesterol ligesom blommer indeholder en af de højeste mængder antioxidanter og derfor kan gå under navnet superfood.

Det gælder, når du spiser dem, og når du smører dem på huden, hvor vi taler antioxidanter, gode fedtsyrer, vitamin A og E, altsammen noget der bidrager gevaldigt til din cellefornyelse og din hudbarriere.

Vi har ikke en venteliste på 25.000 hos os, men Le Prunier har ladet vente længe på sig og I er rigtig mange, der har skrevet jer op. Vi håber, at vi har nok til alle.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...