I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Send lykke og held ind i 2024

Det forlyder, at lægger du en lille seddel med dine tanker og ønsker for det nye år under det fine lys, så bliver både du og universet mindet om dem hver eneste gang, du tænder lyset. Jo, vores fine Fortune Candle er meget mere end et smukt lys.

Lyset er formet som det koreanske tegn for ‘fortune’; altså en sammensmeltning af lykke og held. Tegnet er vigtigt i koreansk kultur og bliver blandt andet broderet på nyfødtes sengetøj for at ønske dem et godt og lykkeligt liv, og trykt på porcelæn for at huske at hvert måltid er en velsignelse.

Det er en virkelig fin og betænksom gave, til dig selv eller en du har kær.

Og så gør det jo ingenting at at det er smukt at se på med sin klare pink farve og fint svungne form. Lyset kommer indpakket i smukt printet papir og har to væger, så det kan brænde symmetrisk ned. Det dufter mildt af den sojavoks, det er fremstillet af, og der er ikke tilsat yderligere duft.

Det lykkebringende lys kommer fra koreanske Oimu – et traditionelt familieejet firma, som går op i zero waste og bæredygtige ingredienser og indpakning. De står bag den fineste, mest delikate røgelse som vi er faldet pladask for, og altså også dette fine Fortune Candle som er den fineste nytårsgave til en anden eller til dig selv.

Find det her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...