I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Den smukkeste nytårsglød (som alle let kan få og gøre efter)

Petal er navnet på Westman Ateliers bedstsælgende blush.

Det er også navnet på Gucci Westmans datter, der var med på kontoret dagligt i de spæde dage, hvor Gucci Westman satte sig for at skabe sin egen makeuplinje. Dér sad hun, med sine smukke, blussende 2-årige rosenkinder og blev den helt naturlige inspiration til Westman Ateliers første blushstick.

I Les Étoiles Edition er Petal helt eksklusivt lavet som en blød pudderblush, der er umådelig smuk at børste på kinder og øjenlåg. Særligt hvis du samtidig tilføjer den strålende highlighter i Lit Up Biscuit på kindben, inderste øjenkrog, næseryg og amorbue – og Squeaky Clean Nectar, der giver læberne øjeblikkeligt liv og fylde.

De tre produkter er limited edition og sælges kun i denne fine Les Étoiles Editionsom vi netop har taget et ekstraparti hjem af her til nytår. Kender du allerede til Westman Ateliers limited editions vil du vide, at det handler om at få fingre i dem, når de er der. Nytår handler om glød og stjernestøv, og det får du ikke bedre end i denne særlige makeup-æske.

Og når nytåret er ovre, er produkterne eminente til at skabe liv i en træt (vinter)hud og lyse ansigtet op. Sammen eller hver for sig.

Jeg kan afsløre, at Les Étoiles har fået en fast plads på min private hylde.

2 Kommentarer

 • Svar
  Anni Knudsen
  1. januar 2024 kl. 16:38

  Hej kan jeg ikke kun købe denne vare Les Étoiles Edition eller er jeg “tvunget” til hver gang at skulle købe alle 3 dele?
  Venligst Anni Knudsen

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   1. januar 2024 kl. 18:27

   Hej Anni

   Tak for din hilsen. Les Étoiles Edition er en særlig kollektion af tre produkter som kun fås samlet – og kun så længe lager haves. De tre limited produkter laves ikke individuelt, så ja, du skal købe det samlede sæt. Det kommer du i øvrigt ikke til at fortryde. Alle tre produkter er virkelig smukke både i sig selv og på huden.

   De bedste hilsner
   I LOVE BEAUTY

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...