I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Diverse

Selv knoerne skal være pæne!

Det var den norske MAC-artist Live Appeland, der stod bag makeuppen på de to shows i indlægget herunder. Blandt andet, for i alt havde MAC ikke mindre end 18 af ugens shows. Jeg spiste frokost med Live (på Nimb, mens påfuglene poserede det bedste de havde lært midt på terrassen foran os). Når hun ikke svinger penslerne på den danske modeuge, laver hun de store shows i Paris, New York og London sammen med berømte makeupartister som Tom Pecheux og Val Garland (“Val er en af de mest engagerede og taknemmelige makeupartister at arbejde med, og Tom har det bedste humør”) – Lives yndlingsmakeupartist er dog Hannah Murray, hvis stil matcher Lives: klassisk og smuk med sprudlende elementer, der aldrig får overtaget. Lives musthave-produkt i makeupkufferten er Prep and Prime Highlighter, der fås i fire farver: “Har du blot to af dem, kan du lægge en hel makeup,” lyder det fra Live, der bruger dem som øjenskygge, shading, highlight – og til at tage farven på knoerne – modellernes – lige inden de går ind på podiet. Lives eget yndlingsprodukt en helt ny concealer, Match Master Concealer, der kommer på hylderne her til efteråret: “Blander du den med Prep and Prime bliver resultatet helt perfekt,” siger hun. Ja, makeupartister skal altid lige blande lidt i.

Husk at klikke ind igen i morgen, hvor jeg lancerer et nyt og spændende projekt. Jeg har adviseret lidt på Instagram den seneste tid (@ilovebeautydk) og nu sker det. Don’t miss.

3 Kommentarer

 • Svar
  Anne H
  10. august 2014 kl. 19:54

  Kære Charlotte.
  Apropos concealer. Kan du mon anbefale en god peach-farvet én? Er næsten færdig med Jane Iredale circle delete #2, og den er god men håber at finde én endnu bedre 🙂
  Kh Anne H

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  11. august 2014 kl. 14:59

  Kære Anne,

  Hvis du bor i nærheden af Magasin, så tjek hos Bobbi Brown. Hun laver virkelig gode concealers, og jeg er selv stor fan. De kan hjælpe dig med den korrekte nuance.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Anne H
  11. august 2014 kl. 16:28

  Åh ja! Det mærke har jeg hørt meget godt om. Tusind tak for tippet 🙂

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...