I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Sæt kulør på tilværelsen #5

Måske kender du allerede min forkærlighed for den hedengangne Harpers Bazaar-redaktør Diana Vreeland (og ellers kan du læse om den her). Hendes yndlingsfarve var rød – ‘it makes all colors beautiful’ som hun sagde – og den prægede alt omkring hende, fra kontoret på Harpers Bazaar og stuen i New Yorker-lejligheden (som hun kaldte sin ‘garden in hell’) til den makeup, hun brugte, på kinderne, på læberne og neglene. Ja, faktisk brugte hun også en smule rød blush på ørene for at skabe et mere teatralsk look. Det forlyder endog, at hun egenhændigt gjorde rød neglelak til en trend i USA efter at have fået manicure i Frankrig. Selv om det kan være lige i overkanten at efterligne Vreeland (især det med ørene og stuen, tænker jeg), så kan lidt mere kulør på tilværelsen gøre underværker. Start med den røde manicure. Den er klassisk og holder altid.

4 Kommentarer

 • Svar
  Karin VS
  7. januar 2016 kl. 12:25

  Kære Charlotte 🙂
  Må jeg minde om dit tip, der er intet mindre end genialt:
  Har man to røde læbestifter der ikke er helt rigtige, så blir farven helt perfekt af at blive blandet – altså to halvforkerte sammen giver én perfekt.
  Jeg har brugt det råd mange gange, for min skuffe var fuld af røde læbestifter der ikke var heeeelt ok.
  God dag til dig 🙂
  Knus Karin

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  7. januar 2016 kl. 18:11

  Kære Karin,

  Det må du;) – og ja, det er stadig det bedste ‘rød læbestift’-tip overhovedet. Og det virker (selv om det lyder mærkeligt).

  Rigtig god dag til dig, Karin.

  KH Charlotte

 • Svar
  Lisbeth M.
  8. januar 2016 kl. 19:53

  Rød er bare sådan en skøn farve. Fuld af livskraft og dragende. Men den kan godt blive lige vel voldsom i kombination med min vinterblege hud, så den røde læbestift er skiftet ud med en rød lipgloss. Til gengæld er der fuld knald på blushen, da jeg elsker vinterrøde æblekinder

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  11. januar 2016 kl. 10:04

  Åh, Lisbeth, det kan virkelig være pænt med knaldrød læbestift og meget lys hud. Men det kræver også en stor portion mod og her-kommer-jeg-attitude (og ja, man kan altid starte med lipgloss eller at duppe læbestiften på;)

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...